Zbog ovog ortopeda sa Sardinije, mnoge bi žene rado uganule nogu

27-11-2018

Doktor sa Sardinije postao je hit na internetu, a na pregled kod njega otišle bi brojne pripadnice lepšeg pola, čak i ukoliko ne bi imale zdravstvene tegobe. Radi markantnog izgleda, italijanski mediji su ga proglasili “najpoželjnijim doktorom u zemlji”

Giovanni Angiolini sa Sardinije visok je 186 centimetara i ima 80 kilograma, završio je medicinu i specijalizovao se za ortopediju i traumatologiju.  Zahvaljujući društvenim mrežama i svom izgledu on postaje sve popularniji kako u Italiji a i šire. Na Instagramu  ga prati više od 270 hiljada ljudi, dok na Facebooku broji  65 hiljada fanova.

Dr Angiolini je 2015. godine sudelovao u domaćem Big Brotheru, i iako je imao sve predispozicije postati model, odlučio se posvetiti svojoj strasti – medicini – pa  je ubrzo i počeo karijeru ortopedskog hirurga. Giovannni je takođe i protagonist emisije Buonasera Dottore (Dobro veče doktore), koja se emitovala na kanalu Tv2000.

Nakon dvogodišnje veze s Mary Falconieri, Giovanni je sad, na žalost njegovih brojnih novopečenih obožavateljica, u vezi s Nieves Bolòs, zaljubljenicom u fitness i Instagram zvezdom, s kojom povremeno objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Više fotografija možete pogledati na njegovom Instagram Profilu.

FOTO: Instagram Giovanni Angiolini

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar