Žena mačka: nikada nisam ništa operisala

15-01-2023

Jocelyn Wildenstein – milijarderka koja je radi brojnih urađenih estetskih intervencija dobila nadimak Žena mačka, tvrdi da nikada nije operirisala ništa na svom licu te da su joj oči, nos i obrazi isti kao i kada je bila mlada. Međutim,  njene  fotografije pokazuju nešto drugo

Zastrašujući izgled nakon brojnih hirurških korekcija

Jocelyn Wildenstein jedna je od poznatih dama svetskog jet seta. Danas je ova 82- godišnjakinja gotovo neprepoznatljiva zbog silnih hirurških  korekcija kojima se podvrgnula. Iako je sa intervencijama na licu krenula vrlo rano  – još kao mlada žena, Jocelyn tvrdi da nikada nije uradila nijednu estetsku operaciju: ”Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam tada možda bila lepša. Kad smo mladi, postoji određena svežina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos – izjavila bogatašica.

Čak i laiku je jasno da je ovo katastrofa estetske hirurgije

Iako Jocelyn tvrdi da se nikada nije podvrgla nijednoj hirurškoj korekciji, čak je i laiku jasno da gospođa govori neistinu. Njeno lice najbolji je dokaz nebrojenih intervencija usled kojih su joj joj se oči potpuno nakosile i porimile neljudski izgled, zbog čega je i dobila nadimak Žena mačka. Na nosu je takođe urađena intervencija, no to je ništa spram njenih izbličenih usana kao i donje trećine lica – što je pretpostavljamo, posledica velikog broja urađenih fejsliftinga. O količini hijaluronskih filera, takođe nije potrebno govoriti budući da oni naprosto pucaju sa svih strana.

Uspela da spiska dve milijarde dolara, nedavno proglasila bankrot

Milijarderkin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein, takođe tvrdi kako se ona nije podvrgla niti jednom zahvatu:  ”Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom ‘žena mačka’ jer je Jocelyn oduvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas”. Jocelyn se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka, razvela od poznatog trgovca umetninama Aleca Wildensteina, a u sudskoj parnici pripalo joj je više od dve milijarde dolara. Nedavno je proglasila bankrot i ostala sa 10 miliona dolara.

FOTO: screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar