Zubarka pretvorila neuglednu devojku u pravu lepoticu

26-04-2020
Featured Video Play Icon

Ivana Mrak iz Rijeke je dobitnica humanitarnog mejkovera, dentalne klinike Vividenti Kalmar. Dr Viviana Kalmar, komplentno joj je rekonstruisala zube pomoću keramičkih krunica a lice podmladila hemijskim pilingom, biorevitalizacijom i hijluronskim filerima

dr Viviana Kalmar

Od ružnih zuba do holivudskog osmeha 

Na početku mejkovera, Ivanini zubi su bili u veoma lošem stanju. Lice joj je bilo prekriveno aknama a u određenim delovima falilo je i volumena. Danas Ivana izgleda sasvim drugačije nego na početku opsežnih zahvata koji su usledili. Potpuna rekonstrukcija zubnog niza uz visoku estetiku , postignuta je pomoću keramičkih navlaka. Važno je napomenuti da tokom radova, Ivana nije bila bez zuba jer je dobila zamenske.

Zbogom aknama i beživotnom licu 

Kako bi postigla lep i ujednačen ten, dr Kalmar je na Ivani uradila hemijski piling. Osim toga pacijentkinja je podvrgnuta tretmanu biorevitalizacije te konturiranju lica  i povećanju volumena usana pomoću hijaluronskih filera. “Uvek je cilj da rezultati budu prirodni. Zadovoljna sam odrađenim i nadam se da će Ivana nastaviti održavati nov izgled , ali i da će joj to doneti sreću i uspeh kako u privatnom, tako i u poslovnom životu”, rekla je dr. Viviana Kalmar.

Oduševljenje uz povratak samopouzdanja 

Ni sama Ivana nije skrivala oduševljenje svojim novim licem i osmehom. Iako je na početku svoje transformacije otkrila kako je veoma zatvorena i sramežljiva radi svog izgleda, sada je to deo prošlosti.  “Prijavila sam se prvenstveno zbog svojih zuba, kako bih se mogla ponovo smejati nakon tolikih godina. Ovo je bilo predivno iskustvo i svakako bih ga preporučila  svima”, zaključila je  Ivana.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Vividenti Kalmar

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar