Anja Mit: ja sam prirodna devojka koja voli prirodne stvari i zaista sam ponosna na to što imam

26-10-2018
Featured Video Play Icon

Anja Mit je 27 godišnja glumica koju imamo prilike svakodnevno gledati na Prvoj Srpskoj televiziji, u telenoveli Istine i Laži u kojoj igra lik simpatične Tare. Zašto se neguje samo kokosovim uljem, kako je ispeglala nazolabijalne bore hijaluronskim filerima te kako se preko noći uspela udebljati otkrijte u intervjuu

Seriju Istine i laži možete pratiti u programu Prve srpske televizije

Otkrijte nam za početak, kakve preparate za negu kože svakodnevno koristite?

Svakodnevno koristim nešto najjednostavnije na svetu. Mislim da je priroda nešto najbolje za nas, a to je organsko kokosovo ulje. To koristim i cela se namažem time , što kosu , što telo , što lice.

A negujete li se možda i s nekom kremom?

Koristim isključivo kokosovo ulje, i stvarno sam zahvalna zbog toga. Čak koristim i neke bebi kreme. Naravno da sam išla i na neke tretmane koji zahtevaju jaču kozmetiku i jače procedure, ali i ta nega je dobra. Kad imate profesionalnu negu, onda toliko ne mora da bude kod kuće nešto što je toliko jako.

Da li vam se nekad desilo da se gotovo preko noći udebljate recimo desetak kilograma?

Ja sam prirodna devojka , koja voli prirodne stvari i zaista sam ponosna na to što imam. Desilo mi se da, posle prve sezone Komšija. Imali smo pauzu u snimanju od dva meseca, i ja sam bila nesvesna tog uspeha koji mi se desio. Ja sam svaku noć izlazila, slavila sam mesec ipo dana sa drugaricama, što iziskuje piće i hranu. I onda sam se vratila na snimanje kao bumbar i sve mi je bilo malo. To je bilo strašno za mene ali sam to naravno brzo vratila i shvatila da, toliko slavlja ne treba nijedna žena sebi da priušti.

S obzirom na radni tempo, povremeno odlazite na tretmane lepote. Da li vas je rezultat nekog od njih posebno oduševio?

Tu je sjajna doktorka Lubov Lazareva – Ruskinja iz Moskve koja dolazi. Ono što je bilo prvi put što sam uradila i čime sam zahvalna, su te hijaluronske kiseline da se ublaže bore oko usana. Radite slobodno tretmane. To nisu nikakve operacije , daleko od toga. Baš ovo to sam navela. Radite tretmane do 40-te godine, onda ćete posle imati mnogo manje glavobolja od 50-te. Naše žene sve puštaju, a onda se pogledaju sa pedeset u ogledalo, i bude kao. ‘ah šta mi se dogodilo”?

Ceo intervju pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar