Dr Jasmina Lalošević proslavila 20 godina rada, ekskluzivnim partijem za kolege i prijatelje

27-10-2018
Featured Video Play Icon

U ekskluzivnom prostoru galerije Lalošević, sinoć je održan party povodom dvadesete godišnjice rada dr Jasmine Lalošević, priznatog stručnjaka za antiejdžing. Priznanje za delovanje u oblasti estetske medicine i antiejžinga, doktorki su došli odati brojne kolege i prijatelji

Doktorka Jasmina Lalošević , sinoć je proslavila dvadesetu godišnjica svog rada na ekskluzivnom partiju koji je priredila za kolege i bliske prijatelje. Uz zvukove saksofona, i opuštajuća pića, pozivu na zabavu se odazvao velik broj poznatih lica iz oblasti medicine.  Osim ugodnog druženja dr. Lalošević se zahvalila gostima što su došli kao i svima koji su joj bili podrška tokom poslednje dve decenije:

”Prvo želim zahvaliti svom suprugu, koji mi je tokom svih ovih godina bio bezuslovna podrška i snaga da nastavim dalje. Takođe hvala i mojim devojkama iz Aesthetic Med Lalošević, koje profesionalno obavljaju svoj posao i divne su saradnice”, kazala je doktorka.

U kratkom izlaganju, dr Lalošević se osvrnula na početke svog rada kao i celu karijeru koja je uglavnom bila obeležena istraživanjima u oblasti estetske medicine i antiejdžinga, kao i na činjenicu da je u Srbiju prva donela hijaluronski filer te pokrenula pravu revoluciju u svetu lepote. Delić atmosfere s partya pogledajte u videu na vrhu teksta.

Dr Lalošević je spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu, kao i stručnjak za mezoterapiju i PRP metodu. Kao rezultat 20-to godišnjeg rada u oblasti antiejdžinga, nastali su specijalistička medicinska praksa Regenerativna medicina dr Lalošević i estetski centar Aestheticmed Lalošević i Aestheticmed d.o.o. registrovani zastupnik francuske laboratorije Revitacare za mezoterapijske koktele i švajcarske IBSA Farmaceutici za hijaluronske filere Aliaxin.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar