Upoznajte dr Jasminu Lalošević – spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu

20-01-2018
Featured Video Play Icon

Dr Jasmina Lalošević je stručnjak za antiaging koji svakodnevno istražuje nove mogućnosti za što duže održavanje mladalačkog izgleda. Osim što radi kao spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu , vlasnica je beogradske ordinacije za regenerativnu medicinu i estetske klinike  AestheticMed Lalošević

Doktorka Jasmina Lalošević (spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu) , završila je Medicinski fakultet u Beogradu gde je upisala i poslediplomske studije. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije je završila na VMA Vojno- medicinskoj Akademiji u Beogradu. Nakon stručnog boravka u Brazilu, već više od dvadeset godina prati i primenjuje najnovije trendove antiejdžing medicine u svetu, naročito metode podmlađivanja.

Član je Svetskog udruženja za antiejdžing medicinu i Globalhelth Network Lipolysis svetske mreže lekara licenciranih za mezoterapiju i lipolizu. Mezoterapiju je učila u Parizu od čuvenog dr Žak Le Koza, direktnog naslednika utemeljivača mezoterapije dr Mišela Pistora. Još 1994. godine završila je edukaciju za primenu Botox-a u terapeutske i estetske svrhe.

Danas je Dr Jasmina Lalošević redovni internacionalni predavač i edukator na ECAAM u Parizu, AMWC u Monte Karlu, a održala je predavanja po pozivu i u Hamburgu, Varšavi, Moskvi… Pored toga dr Jasmina Lalošević je osnivač škole za mezoterapiju u Beogradu u saradnji sa vodećom u svetu, francuskom laboratorijom za mezoterapiju Revitacare iz Pariza. Već 20 godina dr Jasmina Lalošević je internacionalni predavač i stručni konsultant za Revitacare.

Danas je njen centar REGENERATIVE MEDICINE Dr Lalošević Clinic ponovo prvi u ovom delu sveta koji primenjuje iskustva regenerativne medicine oslonjena na First Inter American Stem Cell Conference održan u Havani, na Kubi, oktobra 2016. godine.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar