Za 3 meseca do brazilske zadnjice bez hirurške intervencije

19-01-2018
Featured Video Play Icon

Imati oblik brazilske zadnjice, san je gotovo svake žene. Nažalost nisu sve te sreće da ih je priroda podarila savršenim oblinama. Kako bi koregovale  zadnjicu pripadnice lepšeg pola imaju dve opcije, učiniti to hirurški ili postići isti rezultat uz puno znoja u teretani.

Brza operacija ili mukotrpni trening?

O hirurškim metodama povećanja i oblikovanja zadnjice već smo mnogo puta pisali.  Ugraditi implante ili povećati volumen vlastitom masnoćom, svakako su najbrži načini da dođete do savršeno oblikovanog gluteusa. Ipak ima i onih koji nisu zadovoljni samo vizualom pozadine, već žele da ona bude čvrsta, tvrda i utrenirana.

Biljana Shebez , personalni trener u sportskom centru Fitness tribe u Beogradu, tvrdi kako je savršen gluteus moguće postići prirodnim putem i u relativno razumnom vremenu , ali naglašava kako to nije lagana stvar.

Biljana Shebez – personalni trener / Fitness tribe _ Beograd

Kako aktivirati gluteus?

”Neophodno je maksimalno aktivirati gluteus, kako čučnjevima tako i iskoracima. Naravno trebalo bi kombinovati i trening koji je malo višeg ili visokog intenziteta sa navedenim vežbama, kako bi došlo do povećanja mišićne mase, a smanjenja masti.  Gliding je savršeni način za postizanje savršene, pune i čvrste zadnjice , čak i ako vam je priroda nije podarila. ”, pojašnjava Biljana.

Šta je gliding?

Trening glidinga se izvodi  uz pomoć glider-a – diskova koji klize po podlozi. Na taj način aktiviraju se  svi mišići potrebni za savršeni izgled. Pored toga, podstiče se  sagorevanje kalorija, povećava nivo hormona sreće-endorfina kao i kardio respiratorna izdržljivost, oblikuje se gluteus i trbušnjaci, povećava   izdržljivost core-a , a pomaže i kod oslobađanja od stresa i povećanja samopuzdanja.

”Tokom tri meseca uz ovaj visoko intenzivni trening, garantujem izgled brazilske zadnjice, čak i ako vam je pozadina potpuno ravna”, zaključuje Biljana.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar