Antiejdžing gel za vlaženje i sužavanje vagine

14-02-2022
Featured Video Play Icon

VaGel je nežan kozmetički preparat, koji se na prirodan način bori protiv znakova starenja intimne zone žene. Osim vlaženju, doprinosi i sužavanju vagine kao i povećanju zadovoljstva tokom seksa

Ostavila menadžersku poziciju u Parizu i izumila Va gel

Iza žene koja je izumila antiedžing gel namenjen nezi intimne zone, stoji zaista neverovatna priča. Dubravka Mandić je rođena Osiječanka koja je dugi niz godina živela u Parizu.  Tamo je radila kao visokorangirani menadžer kompanije za proizvodnju automobila – Peugeot. Iako su plata i pozicija koju je uživala bili primamljivi, Dubravka se odlučila vratiti u Hrvatsku i pokrenuti sopstveni biznis sa proizvodnjom preparata za negu ženske intimne zone. Tako je nastao VaGel, koji između ostalog i sužava vaginu.

Antiejdžing gel za vaginu namenjen je svim ženama

”VaGel je namenjen svim ženama. Onima  koje žele sačuvati tonus i elastičnost vaginalnih zidova,  onima koje imaju problem suvoće vagine kao i damama koje pate od manjka intimnog zadovoljstva.  Istakla bih da su sve sirovine koje koristimo u našim formulacijama, sertifikovane i su prirodnog porekla. Koristmo samo mali broj sirovina koje se međusobno nadopunjuju, deluju efikasno i na takav način zapravo čuvaju zdravlje i donose vam zadovoljstvo”, kaže Dubravka Mandić – izumitelj VaGela.

100% povećanje vlažnosti, 70% sužavanje vagine

Dubravka dodaje kako je njen proizvod dermatološki ispitan, poseduje sertifikate, siguran je za upotrebu, a uz to je i izuzetno efikasan: ”Naš Va gel je pokazao odlične rezultate i testiran je pod nadzorom ginekologa. Testna grupa je pokazala, nakon 28 dana redovnog korišćenja Va gela, kod čak 100% ispitanica – povećanje prirodne vlažnosti. Kod 80% je bio povećan tonus i elastičnost, a čak 70% ih je reklo da ima izražen direktan osećaj sužavanja vagine”, otkrila je Mandić.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar