Bela Hadid već godinama ne prestaje da plače

15-11-2021

Prelepa manekenka Bella Hadid je otkrila da plače ‘gotovo svaki dan i svaku noć’ poslednjih nekoliko godina.  Na svom Instagram profilu, objavila je nekoliko fotografija na kojima je uplakana te poručila svojim pratiocima, da sve što vide na društvenim mrežama nije uvek realno te da je i ona baš poput njih – ranjiva

”Ponekad je sve što morate čuti to da niste sami”

“Za sve koji se bore, molim vas, zapamtite ovo. Ponekad je sve što morate čuti to da niste sami. Ovo ti ja poručujem, nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem te”, napisala je u objavi 25-godišnja Bela, koja je pojasnila svojim pratiocima da mentalno zdravlje i hemijska neravnoteža nisu “linearni”, uspoređujući to s ‘toboganom uspona i padova’.

Životne traume i rad na sebi

Manekenka je otkrila da je imala ‘dovoljno slomova i izgaranja’ u životu te poručila, kako je najvažnije da dovoljno radimo na sebi i provodimo vreme sami sa sobom  – da bismo bolje razumeli svoje okidače koji uzrokuju traume, te kako bismo više naučili o vlastitoj boli i kako se nositi sa njom.

Dugogodišnja borba sa depresijom

U januaru ove godine, Bela Hadid je progovorila  o svojoj borbi sa teškom depresijom i anskioznošću još od tinejdžerskog doba. Priznala je da je uzela kratku pauzu od društvenih mreža, kako bi se usredotočila na svoje mentalno zdravlje. “Odvojite vreme za vaše mentalno zdravlje. Uvek se isplati iskoristiti svoj puni potencijal”, poručila je lepotica i jedan od čuvenih Viktorijinih anđela.

FOTO: Bella Hadid Instagram 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar