Bivši supermodel Paulina Porzikova se teško nosi sa starenjem

15-04-2021

“Toliko snažno pokušavam biti zahvalna, pozitivna i gledati ispred sebe, ali neki dani su jednostavno takvi da bole”, napisala je u suzama na Instagramu uz svoju fotografiju, Paulina Porizkova (55) – bivši supermodel i jedna od najpoželjnijih žena sveta 80-ih i 90-ih godina prošlog veka, koja se teško nosi sa starenjem 

Paulina u mladosti

Boji se zavisnosti o pilulama

Nesrećna žena  je nedavno priznala da je depresivna. kao i da bi trebala uzimati lekove ali se ne usudi zbog svoje prejašnje zavisnosti o njima. Rekla je da je tada bila bez libida, gojila se i nakraju se jedva skinula sa pilula. Paulina je otvoreno progovorila i o tome koliko joj starenje teško pada: Juče sam imala mali nervni slom, no već danas sam puno bolje. Na neki način, to me oslobađa. Ujedno, to me i plaši jer to nisam želela. No to je ono što sam dobila pa sada moram naučiti leteti koristeći vlastita krila.”

Nervni slom zbog starenja

“Često pomislim kako je prokleto teško biti žena. Teško je biti žena iznad 50 godina jer te zaista izbace iz svih kombinacija. Postoji taj neki čudan period između ‘izgledaš sjajno poput J-Lo’ i ‘izgledaš kao Betty White’. Kao da između to dvoje postoji neka mrtva zona, pa ja onda pokušavam popuniti baš taj prostor…”. Paulina je nedavno na svom Instagram profilu objavila i fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u znak podrške koleginici Elizabeth Hurley.

Uvrede na izgled

“Kad sam imala dvadeset i trideset godina, što sam manje nosila – bila sam popularnija. U četrdesetima sam mogla hodati praktički gola i zaraditi ništa više od kazne za remećenje javnog reda i mira. S pedeset me vređaju zbog toga. ‘Obuci se, bako. Gladni ste pažnje? Ovde je malo očajno? Patetična si.”, samo su neki od komentara.  Zašto se seksualnosti i golotinji aplaudira u ženskoj mladosti a vređa se u njenoj zrelosti? Zbog muškaraca.”, zaključila je Paulina.

FOTO: Screenshot Instagram Paulina Porizkova 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar