Black doll tretman: laser i karbonska emulzija

29-09-2021
Featured Video Play Icon

Black Doll ( ili China Doll) je laserski tretman koji uključuje i karbonsku emulziju za rejuvenacije kože. Namenjen je korekciji malih nesavšenosti na koži,  redukovanju pora, eliminisanju nečistoće u vidu mitisera, kao i zatezanju te podmlađivanju lica

Šta je Black doll tretman?

Metoda Black Doll je u celosti neinvazivna i bezbolna, a vreme oporavka ne postoji.  Karbonski prah koji se putem posebne emulzije nanosi na prethodno očišćenu kožu, poseduje jak kapacitet apsorpcije prljavštine koja se nalazi duboko u porama. Po nanošenju karbonske emulzije, započinje se sa laserskim tretiranjem kože.

Namena i efekti tretmana

Ovaj tretman je prvenstveno namenjen dubinskom čišćenju lica uz piling efekat. Pomaže u sprečavanju pojave novih, i ublažavanju postojećih akni. Black doll tretmanom se mogu  ukloniti i miteseri, očistiti pore i smanjiti lučenje sebuma. Rezultat je takođe, poboljšana tekstura kože koja je glatka i baršunasta te ujednačen ten. Ovaj tretman se koristi i za prevenciju i ublažavanje znakova starenja.

pre i posle tretmana

Kako deluju laser i karbonska emulzija?

Korišćenje PicoSure Nd Yag lasera omogućava karbonskim nano česticama da prodru duboko u pore, te razbiju epidermalne keratinocite i prljavštinu. Toplota koju proizvodi laser takođe omogućava upijanje karbonskog praha u kožu, čime se stimulišu ćelije kože. Regeneracija kože se odvija podsticanjem rasta kolagena i elastičnih vlakana.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: screenshot / arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar