Bračni par se u osmoj deceniji podvrgo faceliftingu: ”Presrećni smo , ovo nam je druga šansa za život!”

14-02-2018
Featured Video Play Icon

Roberta ( 77)  i Abraham ( 74) su se upoznali preko društvene mreže i nedugo nakon toga  venčali . Posle 2 godine braka odlučili su se zajedno, pred kamerama emisije The Doctors, podvrći  faceliftingu u kombinaciji sa laserskim tretmanima kako bi dobili drugu šansu za život.

Ljubav na prvi pogled

Čim su se pre dve i po godine upoznali , Roberta i Abraham su znali da su jedno drugom suđeni. Njihova veza razvijala se brzo i nedugo nakon su se zaručili a potom i venčali : ”Abraham mi je jednostavno vratio osmeh na lice i s njim sam se osećala živo i jednostavno fantastično. Stalno me zasmejavao i znala sam da je to čovek s kojim želim provesti ostatak života.”, kazala je Roberta.

Podmlađivanje u 8. deceniji 

Nakon dve godine braka supružnici su odlučili kako bi bilo dobro da nešto naprave po pitanju svoga izgleda. Oboje su želeli da izgledaju mlađe, zategnu lice i koliko je to moguće , izbrišu bore: ”Smeta me višak kože koji visi ispod vrata. Voleo bih i da imam istaknutije konture lica.’, požalio se Abraham u emisiji The Doctors. Njegova supruga je takođe želela osveženi i podmlađeni izgled lica.

Facelifting u kombinaciji sa laserskim tretmanima

U isto vreme , Roberta i Abrabam su podvrnuti faceliftingu koji je uključivo odstranjivanje viška i zatezanje kože na njihovim licima.  Robertu je u bradu ugrađen i silikonski implant kako bi dobio željene konture, a smanjene su mu uši.  Pomoću blefaroplastike  , zategnuti su im očni kapci a  kako bi imali bolji volumen obraza , u lice im je  injektirana  vlastita masnoća. Za bolji kvalitet kože urađeni su im laserski tretmani.

Dobili novu šansu za život

Nakon zahvata Roberta i Abraham nisu skrivali oduševljenje rezultatima:  ”Ovo je fantastično . Jednostavno smo dobili drugu šansu za život. Veoma smo srećni jer smo uradili ove zahvate i zahvalni smo svim doktorima koji su bili uključeni u našu preobrazbu”, kazali su . Kako izgleda ovaj bračni par nakon zahvata pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

 

 

https://estetic.rs/2017/10/21/kada-je-pravo-vreme-za-facelifting/

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar