Četka za kućno čišćenje lica sa tehnologijom ultrazvučnih talasa

05-07-2024

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji koja koristi ultazvučne talase  za učinkovito i dubinsko čišćenje lica,  vaša će koža biti čista, sjajna, s manje bora i posledično – manjim porama

Inovativna četkica sa velikom efikasnošću

Četka za kućno čišćenje lica sa tehnologijom zvučnih talasa – koja je kombinovana  s vibracijama vlakana, omogućava dubinsko čišćenje, uklanja mrtvu kožu, višak masnoće ili šminke, onemogućuje širenja pora ali, osim toga, masira i mišiće našeg lica. Duboko čišćenje i masaža lica su osigurani, zahvaljujući nekoliko načina vibracije, u rasponu od 1200 do 4650 okretaja. Sami možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama za čišćenje u bilo kojem momentu.

Vlakna različitih veličina za razne regije lica

Četka sa tehnologijom zvučnih talasa ima tri područja za čišćenje.  Podeljena  je vlaknima različitih veličina kako bi odgovarala svakom području lica. Ovi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnog silikona koji je mekan i siguran za sve tipove kože. Uređaj je  vodonepropustan, pa ga možete koristiti na mokrom licu ili isprati nakon upotrebe (nemojte ga potapati dok je u upotrebi).

Savršeno čisto lice za 90 sekunda

Ovi moderni uređaji za čišćenje lica, obično su – radi jednostavnije uporabe, opremljeni  funkcijom čišćenja od 90 sekundi.  Kompatibilni su sa IPX7 vodootpornim standardom, osiguravaju bezbrižno koriščenje i čuvanje u vašem kupatilu i imaju malu potrošnju energije. Baterija se puni 3 do 4 sata.

FOTO: estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar