Čuveni doktor podmladio 59 godišnju pacijentkinju i rešio je ćurećeg vrata pod lokalnom anestezijom

06-10-2017
Featured Video Play Icon

Pedesetdevetogodišnja Bianca , mrzela je svoju vilicu i ćureći  vrat, stoga je odlučila da uz pomoć plastične hirurgije ostvari svoje želje.  U tome joj je pomogao čuveni njujoški  estetski hirurg dr Andrew Jacono, koji je po odabiru Harper’s Bazaara jedan od najboljih u branši.

Pacijentkinja je u videu objasnila kako se oseća pet meseci posle liftinga lica i vrata. Estetske intervencije koje je uradila, obavljene su pod lokalnom anestezijom , radi čega je oporavak bio brz i bezbolan. Modrice su kaže,  nestale posle pet dana. ’’Sada više ne trebam nositi rolke kako bih sakrila ćureći vrat i slobodno mogu da puna samopouzdanja spustim glavu ne mareći da li mi koža visi i kako mi izgleda vilica’’, dodala je.

Dr Andrew Jacono je jedan od najtraženijih plastičnih hirurga u Njujorku i Long Ajlendu  specijalizovanih za operacije lica i vrata. Svetski poznati časopisi Harper’s Bazaar i Connolli’s Guide to Top Doctors, proglasili su ga  za jednog od najboljih hirurga u Americi.  Predavao je širom sveta na najvažnijim konferencijama o plastičnim hirurgijama lica kao i svojim revolucionarnim tehnikama. Uz to je  profesor  za plastične operacije lica u dve njujorške  medicinske škole.

FOTO: Screenshoot / Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar