Uz ove neinvazivne tretmane rešićete se stare kože i preporoditi uz novo mlado lice

07-10-2017

Sigurni smo da se neki od vas pitaju kako najefikasnije podmladiti  lice  a da to ne uključuje hirurgiju kao ni upotrebu hijaluronskih ili injekcija botoxa. Zahvaljujuči munjevitom razvoju nauke i tehnologije, estetska medicina nam pruža bezbroj mogućnosti i metoda za rešenje te dileme. Danas preporučujemo tri  tretmana pomoću kojih ćete se rešiti stare kože,  te podstaknuti opštu regeneraciju lica uz lifting efekat na prirodan način.

Kako  biste se rešili stare kože na licu  svoju terapiju podmlađivanja započnete mikrodermoabrazijom. To je tretman koji mehaničkim putem odstranjuje staru kožu i mrtve ćelije sa lica pritom podstičući prirodnu samoobnovu i proizvodnju kolagena. Ovaj tretman je bezbolan, a učinkovit je i u lečenju ožiljaka .

Nakon što ste se rešili stare kože, bilo bi dobro dodatno podstaknuti proces podmlađivanja pomoću nekog vida mezoterapije. Naša preporuka je dermapen – električni uređaj koji sa mikroiglicama  radi oštećenja  na koži te na taj način stimuliše kolagen kao i pomaže da kasnije serumi bolje prodru u dublje slojeve dermisa.

Koji serum ćete  naneti na  lice zavisi  o vama  samima. To može biti koktel vitamina i supstanci neophodnih za mladalački izgled koje će vam preporučiti doktor no isto tako možete da se odlučite za PRP metod. Reč je o tretmanu koji iz vaše krvi izolira plazmu koja sadrži faktore rasta. Oni su zaslužni za zdrav izgled i sjaj kože . Ovaj metod  takođe je  efikasan u tretiranju podočnjaka.

Obzirom da neki ljudi imaju osetljivije lice preporučamo da kombinaciju ova tri tretmana uradite krajem nedelje ili preko vikenda, kako bi imali dovoljno vremena za oporavak.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar