Fleksibilni viniri su jeftina alternativa pravim fasetama i zubnoj protezi

04-10-2017
Featured Video Play Icon

Iako proizvođači tvrde da nije reč o keramičkoj protezi, ‘’press on  viniri ‘’ nude besprekoran osmeh za samo  300-900 USD , odnosno 300- 900  000 RSD.  No  ona stara  ‘’’koliko para toliko i muzike’’  pokazaće se tačnom i u ovom slučaju.

Naime, zubi koji se na tržištu nude kao ‘’press on viniri’, nipošto ne mogu da se uporede sa stvarnim vinirima koji se lepe i trajno fiksiraju na zub. Ova jeftinija varijanta ‘’holivudskog osmeha’’  zapravo ga samo vizuelno oponaša dok joj  je funkcionalnost neuporediva sa fiksnim dentalnim nadogradnjama.

‘’Fleksibilni viniri’’ su dizajnirani za pacijente sa obojenim, izgubljenim, ili oštećenim zubima, i  nude se kao alternativa tradicionalnim protezama. Kako bi dobili svoj primerak ‘’savšenog osmeha’’ , nije potrebno nikakvo brušenje ni priprema.

Proces izrade  faseta je relativno jednostavan. Stomatolog će vam uzeti otisak i poslati  ga u laboratoriju na izradu, a ’’ novi zubi’’ biće dizajnirani tako da savršeno ‘’sednu’’ na vaše prave zube.  Na kraju, zubotehničari će ih obojati u boju koju ste naručili, a rezultat će biti trenutna transformacija vašeg osmeha.

‘’Fleksibilne vinire’’, većina ljudi obično koristi na polu-redovnoj osnovi. Oni su popularni za događaje kao što su svadbe, a ima i onih koji ih  nose  dok su na poslu.  Čišćenje ‘’press on vinira ‘’ isto je kao I kod klasičnih zubnih proteza. Više pogledajte u videu uz tekst.

 

FOTO: Screenshoot

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar