Verujete li da ovaj ”momak” ima 50 godina?!

26-07-2017

Nova zvezda stranih medija je 50-godišnji azijski maneken i fotograf Chuando Tan, koji izgleda poput mladića.  On ne zna za bore , višak kilograma ili neke druge probleme s kakvima se ljudi susreću dok stare.  Jednostavno izgleda kao da je u dvadesetima.

Profil ovog ‘’Doriana Graya’’ iz Singapura pun je fotografija njegovog mladalačkog lica i izvajanih mišića. Tan je svojevremeno bio jedan od najtraženijih modela, kratko se okušao i kao mandarinski pevač , pre nego što je 1996. priznat kao kao slavni fotograf. Danas Chuando poseduje i vlastitu modnu agenciju.

Ako ga pitate, ‘’eliksir mladosti nije nikakva tajna’’, no nema garancije da će svakome upaliti kao njemu. Tan tvrdi da redovito vežba i nikada se ne kupa kasno uveče niti rano ujutro. Osim toga, obožava jesti ljutitu piletinu. Takođe radi četiri puta nedeljno i redovito pliva.

Mi ipak verujemo da je njegova najveća tajna u dobrim genima, zahvaljujući kojima može da se pohvali sa preko dvesto pedeset hiljada obožavatelja na instagramu.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar