Saznajte čemu služi i kako se izvodi laserski peeling lica

25-07-2017
Featured Video Play Icon

Čišćenje lica laserom , posebno se preporuča osobama sa zapušenim porama i problematičnim tenom, tj. aknama. Prilikom tretmana koristi se ”q switch neodimium yag laser” koji najefikasnije uništava crne mitesere zaostale u porama, a uz to snažno osvežava i podmlađuje kožu. Tretman je bezbolan i bez oporavka a može se uraditi  tokom  cele godinu čak i usred leta.

”Danas ljudi uglavnom žive u gradovima , gde je visoka koncentracija smoga i štetnih supstanci koje zagađuju našu kožu. Laserski tretman izvrsno uklanja svu nečistoću iz kože, a uz to je regeneriše uz efekt podmlađivanja”, pojašnjava Dinko Kaliterna – doktor dermatolog.

Laser uništava bakterije koje podstiču akne, a što je najvažnije, uklanja oštećene delove kože od sunca. Velika prednost ove metode je što se uklanjanjem mrtvog sloja kože na površini, otvaraju pore te koža moze da diše. Efekt lasera  jednak je je rezultatu peelinga lica. Nakon intervencije koža odmah  postaje sveža, glatka i sjajna., a preporuča se ponavljati tretman više puta godišnje.  Više saznajte u videu uz tekst.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar