Sažaljevali su je radi oronulog izgleda, a sada je sretna baka puna samopouzdanja

24-07-2017
Featured Video Play Icon

Neverovatno je kakav uticaj na svakodnevni život može da ostavi vaš izgled, pogotovo kada je reč o interakciji sa ljudima i vanjskim svetom . Upravo to, na bolniji je način osetila pacijentica iz naše današnje priče, koja radi oronulog izgleda nije želela da prihvati sažaljenje drugih .

Nakon godina teškoća zbog hronične bolesti, ova 71 godišnja gospođa odlučila je podići duh i učiniti nešto za sebe , pa je potražila pomoć poznatog hirurga sa Beverly Hillsa – dr Bena Taleia. Pošto je uvidio njeno stanje, koje se ogledalo u jako naboranoj i obešenoj koži na licu i vratu , dr Ben je na njoj izveo proceduru Auralyft .

O Auralyftu, koji je takođe izveden na zapuštenoj teti od Kim Kardashian pisali smo već ranije . Reč je o najcenjenijoj i najefiksanijoj lifting metodi na svetu , koju je osmislio dr Talei. Sama procedura kojom se uspešno brišu svi znakovi starenja sa lica, obavlja se u lokalnoj anesteziji, bez napora , i brzo je gotova. Zahvaljući tome, lice i vrat pacijentice u rekornom su roku podmlađeni, vraćeni u stanje pre 20-ak godina te što je najvažnije izgledaju potpuno prirodno .

Sva masnoća odstranjena je iz vrata i podvaljka čime su oni postali zategnuti . Lice je osveženo mini liftingom , a dobile su se jasnije konture vilice. Radi izražene spuštenosti , gornji očni kapci takođe su nesretnoj ženi činili ne samo estetski, već i funkcionalan problem. Naime, pacijentica radi težine obešene kože iznad očiju nije mogla da dobro vidi.
Nakon zahvata gospođa nije krila oduševljenje rezultatom. Vratila se svakodnevnom životu, ponosi se svojim izgledom i više se ne krije od javnosti. Njeno svedočanstvo pogledajte u videu uz tekst .

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar