Da su starile prirodnim putem, danas bi izgledale malo drugačije

17-01-2020
Featured Video Play Icon

Neupitno je da mnoge poznate dame koje su u petoj ili šestoj deceniji života, izgledaju znatno bolje nego druge žene iste starosti. Većina  tvrdi  da ih je majka priroda blagoslovila lepotom i da vode računa o svom telu, ali  to ipak ne objašnjava njihovu mladolikost sa preko pola veka starosti.  Dr Julien da Silva je pomoću kompjuterskog softvera uspeo da dokaže,  kako tajna njihove lepote ipak leži u estetskoj hirurgiji i medicini 

DR JULIAN DE SILVA

Hirurzi znaju kako izgleda lice sa korekcijama 

Hirurg Džulijan de Silva ne veruje previše zvezdama, koje tvrde da svoj izgled duguju prirodi i dobrim genima.  On smatra da je ipak nešto drugo odgovorno za njihovu mladolikost, a to su, pogađate, hirurški zahvati ali i neinvazivni tretmani poput hijaluronskih filera i injekcija botoksa. Naravno, mnoge od njih to neće otvoreno priznati, zato je dr Džulijan napravio zanimljiv projekat.

Dženifer Lopez sa 30 godina

Softver otkrio kako bi izgledale da su prirodno starile 

Kako bi potvrdio svoju tezu, on je uz pomoć specijalnog softvera, na bazi fotografija poznatih dama iz njihovih 20-ih, napravio slike istih osoba sa 50 godina. Kompjuterski program je pokazao kako bi one starile da je sve išlo prirodnim tokom.  Kasnije je dobijene slike uporedio sa stvarnim fotografijama poznatih dama danas. Razlika je bila neverovatna, u šta možete i sami da se uverite.

Uobičajen izgled lica sa 50 godina

Prave zvezde skrivaju estetske intervencije ‘ko zmija noge’

U videu na vrhu teksta pogledajte kako bi Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Kajli Minog i druge poznate dame izgledale da kojim slučajem nisu imale hirurške i kozmetičke intervencije za podmlađivanje na svom licu. Moramo priznati da dobar deo njih izgleda bolje u šestoj deceniji nego u dvadesetima.

Dženifer u 50. godini života

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar