DE klinika: fabrika lepote i mladalačkog izgleda u Zemunu

13-07-2023
Featured Video Play Icon

Zahvaljujući stručnom timu vrhunskih hirurga, De Klinika u centru Zemuna, već 20 godina nudi usluge iz oblasti  plastične i rekonstruktivne hirurgije kao i najmodernije neinvazivne antiaging procedure

Korekcije za postizanje savršenog tela

”Za sve koji žele dovesti svoje telo do savršenstva , tu je aktuelna  lasersku liposukcija – najnovija metoda za brzo i trajno uklanjanje masnih naslaga i celulita na svim kritičnim delovima, dok ćemo viškove kože na stomaku, bilo da su one posledica trudnoće ili naglog gubitka kilograma – efektno da zategnemo pomoću abdomnioplastike . Ukoliko vas muče vene, rešićemo ih brzo i efikasno ,  minimalno invazivnom hirurškom procedurom stripinga, sklerozacijiom kapilara, kao i radiotalasnom kauterizacijom”, kaže dr Dejan Miholčić – spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Intervencije na grudima su veoma omiljene među ženama

”Intervencije na grudima spadaju u najizvođenije zahvate,  kako u našoj klinici tako i u svetu. Povećanje grudi obavljamo ugradnjom  implantata poslednje generacije, renomiranih  proizvođača. Pacijentkinje mogu da odaberu ne samo željenu veličinu već i sam oblik implantata, koji će najbolje da pristaje njihovom telu. Ukoliko su grudi opuštene, u ponudi naše klinike su zahvati njihovog podizanja kao i rekonstrukcije nakon amputacija, dok problem  ginekomastije kod muškaraca rešavamo pomoću liposukcije i lipolize”,  otkriva dr Dejan Novaković, spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Najpopularnije hirurške korekcije na licu su one na nosu

”Kada su hirurške intervencije na licu u pitanju, svakako najpopularnije su  korekcije na nosu. One uključuju :izraženi greben nosa (grbu), veličinu, širinu i dužinu nosa, ispravljanje oblika, kao i septoplastiku – odnosno korekciju poremećaja disanja. Zahvatom blefaroplastike, trajno ćemo vas rešiti  viška kože i masnog tkiva sa vaših kapaka te postići efekat  podmlađivanja od 10 godina, dok za one sklonije neinvazivnim metodama podmlađivanja, tu su biorevitalizacija, sveprisutni hijaluronski fileri kao i i botox za lice bez bora. Od intervencija na kosi, izdvajamo tretman mezoterapiskim koktelima  za stimulaciju rasta dlake, kao i FUE transplantaciju – dokazano jedinu metodu uspešnog tretiranja ćelavosti”, pojašnjava dr Miholčić.

Laseri su hit u neinvazivnom podmlađivanju

”Laserski tretmani zauzimaju posebno mesto u našoj klinici. Od laserske epilacije kojom trajno rešavamo problem neželjenih dlaka , pa do procedura namenjenih podmlađivanju  i lečenju kože te uklanjanju sitnih nepravilnosti na licu.   Za kraj, ne zaboravimo Femilift –  laserski tretman intimne regije, namenjen pripadnicama nežnijeg pola. Reč je o nehirurškom, bezbednom i izuzetno efikasnom rešenju u tretiranju ženskih problema poput urinarne inkontinencije (SUI), atrofije vagine, njene suvoće, labavosti i smanjene osetljivosti”, zaključio je dr Novaković.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar