Deep plane facelift: zlatni standard hirurškog podmlađivanja

15-09-2023

Deep plane facelift (dubinska facelift intervencija) je hirurška procedura koja se koristi za podmlađivanje lica i vrata. Ova tehnika podizanja i zatezanja lica,  daje izvrstan, dugotrajan i prirodan rezultat a po mnogima je najbolje  izvodi, čuveni dr Andrew Jacono 

Samo iskusni hirurzi mogu izvoditi deep plane facelift

Deep plane facelift je ozbiljna hirurška procedura koja zahteva iskusnog i obučenog hirurga.  Reč je zapravo o jednoj od mnogih varijacija facelifta. Intervencija se fokusira  na dublje slojeve tkiva ispod površine kože, kako bi se postigao prirodan i dugotrajan rezultat. Ovo su neke od ključnih karakteristika deep plane facelifta:

Duboki slojevi tkiva: Deep plane facelift cilja na podizanje i restrukturiranje dubokih slojeva tkiva ispod površine kože. To uključuje podizanje masnog tkiva i mišića lica kako bi se postigao prirodan izgled.

Prirodan rezultat: Ova procedura teži postizanju prirodnog izgleda lica, umesto da stvori “zategnut” ili “veštački”.  Fokusira se na obnovu volumena i kontura lica.

Trajnost: Deep plane facelift se smatra dugotrajnijim u poređenju sa drugim facelift tehnikama, jer duboko restrukturira tkivo koje se obično opušta tokom procesa starenja.

Manji ožiljci: Hirurški rezovi obično su manji i postavljeni na način koji minimalizuje vidljive ožiljke.

Individualizacija: Svaka deep plane facelift procedura se prilagođava potrebama i ciljevima pacijenta, tako da se postigne personalizovan rezultat.

Ovaj facelift je najtraženiji u Americi

Deep plane facelift se izvodi širom sveta u različitim klinikama i hirurškim centrima, ali postoji tendencija da se ovakve visokospecijalizovane procedure češće izvode u razvijenim zemljama sa visokim standardima medicinske nege i obuke hirurga. Deep plane facelift je izuzetno popularan u SAD-u, gde se nalazi veliki broj iskusnih hirurga specijalizovanih za estetsku hirurgiju, među kojima se ističe čuveni dr Andrew Jacono iz Njujorka sa svojom hibridnom tehnikom.

FOTO: Dr Andrew Jacono

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar