Ovo je rezultat hibridnog MADE fejsliftinga

25-04-2022

Dr Andrew Jacono jedan je od najboljih plastičnih hirurga na svetu, a patentirao je hibridni  MADE fejslifting, koji daje neverovatne rezultate i pre svega prirodan izgled 

Dr Jacono – njujorški kralj fejsliftinga

Doktor Andrew Jacono spada među 3 najboja plastična hirurga na svetu,  i jedan je od retkih stručnjaka koji izvodi operaciju dubokog podizanja lica (deep plane facelift) . Ovaj pristup uključuje premeštanje, odnosno podizanje svih  mekih tkiva lica koja su opala tokom starenja. Intervencija se izvodi u dubljim slojevima kože i daje neverovatno prirodan i podmlađeni izgled. Za ovaj hibridni facelift pod nazivom MADE ( Minimal Access Deep Plane Extended ), su karakteristični minimalni rezovi,  kroz koje se obavlja podizanje tkiva lica i mišića.

Podmlađivanje za dve decenije

59-godišnja pacijentkinja sa slike dole,  bila je zabrinuta zbog znakova starenja koji su postali previdljivi na njenom licu:  srednji deo skupa s obrazima joj se opustio i izgubila je linija vilice.  Dr. Jacono je  izveo svoj patentirani facelift kako bi je rešio nazolabijalnih nabora na obrazima i postigao glatku liniju vilice. Zatezanje  vrata postignuto je zahvatom platizmaplastike. Urađen joj je i temporalni lift pomoću kojeg je podignuto čelo i obrve, kao i blefaroplastika donjih kapaka. Lepši izgled gornje usne postignut je pomoću lip lifta, a smanjena joj je i ušna resica.

Minimal Access Deep Plane Extended. Pacijentkinja (63)

Izuzetan efekat podmlađivanja i prirodan izgled

60-godišnja gospođa sa slike dole, prezirala je opuštenu kožu na svom licu, koja se stvorila tokom vremena kao posledica starenja.  Želela je da povrati liniju vilice, zategne vrat i lice a takođe i da ublaži nazolabijalne bore. Dr. Jacono izveo je duboki planski lifting lica kako bi rešio sve njene brige. Fotografije snimljene samo nekoliko nedelja nakon operacije,  pokazuju prirodan i zadivljujući rezultat.

FOTO: Dr Andrew Jacono

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar