Deluxe tretmani: masaža 4000$, vodena kupka 11000$ ili manikir od milion?

23-10-2020

Odlazak u kozmetički salon na većinu ljudi deluje kao antistres terapija, međutim samo srećnici sebi mogu da priušte ovako ekstravagantno oslobađanje od stresa. Za neke je prepreka mnogo strpljenja zbog duge liste čekanja, a drugima jednostavno debeo novčanik. Mašaža od 4000 dolara, vodena kupka za 11000  ili manikir od čak milion? Ovo su neki od vrtoglavo skupih tretmana lepote

Nega kavijarom

Ova ekskluzivna namirnica se ne nalazi samo u najboljim svetskim restoranima, već i kozmetičkim centrima. Verojatno najpoznatija linija koja uključuje kavijar je ona kuće La Prairie, rađena za efekt svetlije kože, zaglađivanje kože i njeno pomlađivanje. Puni tretman ovom linijom se može isprobati u sklopu hotela Ritz Carlton na Manhattanu, a košta će vas oko 1250 dolara.

Masaža dragim kamenjem

Ako se kojim slučajem zateknete u nekom od hotela u vlasništvu Donalda Trumpa, raspitajte se za ovu sasvim posebnu masažu. Sat i po će vas koštati oko 300 dolara, a masiraće vas safirima, kristalima ili rubinima. Ovaj tretman obuhvata masažu celog tela preko kojeg se prelazi kamenjem, uz prethodno nanošenje ulja.

Maska od 24-karatnog zlata

Od davnina je poznato kako zlato ima svojstvo pomlađivanja i zaglađivanja kože. Drugim rečima, zlato je u svetu kozmetike dobro poznato. Radi se o tretmanu čišćenja lica nakon kojeg se stavlja maska od zlata u formi ulja. Ako želite da isprobate deluje li zlato blagotvorno i na vašu kožu, spremite se da izdvojite između 200 i 400 dolara.

Masaža kaktusom

Jedan od najpoznatijih tretmana meksičkog hotela Four Seasons je svakako masaža kaktusom. Zvuči bolno, ali zapravo nije, budući da se bodlje uklone pre tretmana. Iz posebnih vrsta se dobija se tečenost koja liči na onu iz aloe vere i umiruje kože i čini ju hidrantnom. Brzo se upija i ne ostavlja osećaj lepljivosti na koži, što je dodatan plus. Ali za to ćete morati platiti oko 400 dolara.

Manikir s belim dijamantima

Najskuplji manikir na svetu je prvi put predstavljen javnosti 2013. godine, kada je Kelly Osbourne na humanitarnom događaju na svojim noktima imala lak Azature sa belim dijamantom koji košta ni manje ni više nego milion dolara. Na svačije iznenađenje, ovaj luksuzni manikir je postao vrlo popularan među bogatim i poznatim ličnostima. Sada je ova usluga dostupna svima, a za nju bismo morali da izdvojimo 30 hiljada dolara!

Masaža 20 ruku

Svi smo upoznati sa pozitivnim efektom masaže na naše telo, no postoje zahtevni klijenti kojima nije dovoljan jedan ili dva masera. U hotelu Grand Vejl u Mauiju, za 4.000 dolara, možete dobiti tretman relaksirajuće masaže pri kojem vas masira čak 20 ruku, odnosno 10 terapeuta.

Kupka vodom Evian

Voda je nešto svima dostupno i danas bi život bio jednostavno nezamisliv bez svakodnevnog tuširanja ili ležanja u kupki. No ona ponekad može biti itekako skupa, pogotovo ako ste selebriti koji će za običnu kupku od vode izvojiti na milione dinara. Da, i to je moguće! Za basnoslovnih 11 hiljada dolara se možete kupati u hiljdama litara vode Evian. Usluga je dostupna isključivo u penthouseu Hotela Victor u Miamiju, a priča se da ga često koristi Serena Williams.

Foto: Estetic

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar