Loops – sheet maske za lice: čuvena manekenka u kozmetičkoj industriji

21-10-2020

Loops je brend sheet maski za lice koji je zvanično nastao u februaru za vreme karantina . Koristila su ih i slikala  te objavljivala na Instagramu, brojna poznata lica poput Vanesse Hudgens, Willow Smith, Emme Roberts i Sofie Richie. Iako se  u početku tajilo, nedavno je objavljeno kako je čuveni model i  glumica Emily Ratajkowski , kreativna direktorka ali i suvlasnik ove kozmetičke  firme

Manekenka u kozmetičkoj industriji 

“Kada sam bila tinejdžerka, nisam znala puno o kozmetici. U poslednjih šest godina sam se baš zainteresovala i ušla u tematiku. Loops je vrlo otvoren brend sa jasnom porukom i osećajem. Ne bih ulazila u sve ovo da u to i sama ne verujem.” rekla je Emily Ratajkowski. Svaka maska dolazi u plastičnom pakovanju veselih boja (koje se, naravno, može reciklirati) i koje u sebi sadrži pet maski za određeni problem kože koje koristite u zavisnosti od toga šta vam je tog dana potrebno.

Vrste maski za lice 

Maska Clean Slate, na primer, koristi vulkanski pepeo da izvuče nečistoću i aloju da umiri kožu. Kako joj i ime kaže, Weekly Reset je napravljena da se koristi jednom nedeljno, podmlađuje kožu i zahvaljujući ekstraktu pirinčane vode ublažava znake starenja. Sunrise Service sadrži ulje baobaba koje podmlađuje kožu i ekstrakt semena bundeve koje ublažava jutranju otečenost, dok Double Take koži daje sjaj uz pomoć aktivnih sastojaka, ulja semenki suncokreta i aloje.

Nova tehnologija prijanjanja

Poreklom iz Koreje, maske su napravljene uz pomoć hidrogela – tehnologije koja im omogućava da bolje prijanjaju na lice, da se drže duže i bolje tretiraju kožu. Svaka se sastoji iz dva dela, jednog za donji i drugi za gornji deo lica i treba da budu potpuno zalepljene za lice. “Ako imam ekstra 15 minuta ujutro i izašla sam ispod tuša, zgodno mi je da ih stavim dok sušim kosu ili odgovaram na mejlove.” zaključila je Emily. Cena Loops Face Masks (pakovanje sadrži 5 maski)  iznosi 30 dolara.

FOTO: Instagram  Loopsbeauty

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar