Advanced style: sedamdesetogodišnjaci sa stilom

20-10-2020
Featured Video Play Icon

Kolin Hajdeman jedna od žena koje predstavljaju Advanced style – fantastičan modni stil za ljude preko 60.  Lica ovih modela nisu zategnuta i mlada, ali  oni uživaju u svakoj svojoj bori koje u modne svrhe koriguju samo uz pomoć make upa

Stil za ljude u sedmoj deceniji i starije

Sedamdesetjednogodišnja Collen Heidemann doživljava neku novu mladost i to zahvaljujući Advanced styleu – stilu za jedinstvene ljude koji su prešli šezdesetu. Ovaj modni pravac doživeo je u poslednje vreme svoj procvat, zahvaljujući digitalnim kanalima i društvenim mrežama koji su vremešne modele učinili zvezdama: ”Advanced style mi je promenio život na nezamislive načine, doneo mnogo kampanja i ugovor o modelingu s agencijom NEXT iz Los Anđelesa.”, kaže Kolin.

Lepota nije ono što većina misli

Za razliku od trendova lepote, ona je za Kolin nešto posve drugačije: ”Lepota je ono što moj duh uzdiže do osećaja čiste radosti. Ona može biti u raznim oblicima: u književnosti, glazbi, umetnosti, dizajnu, teatru, plesu, prirodi i ljubavi. Nipošto ne zaboravite ljubav”, rekla je i dodala:  ”Sve što mi se dešava nisam planirala niti sam ikada pomislila da će biti stvarnost. Život  mi je pružio divnu novu svrhu, toliko divnih žena i muškaraca svakodnevno prate moj rad i ja im dajem pozitivnu energiju i životni elan. Moramo shvatiti da život ne usporava niti  prestaje, zato i u starosti treba sjajno nastaviti dalje!”

Podmlađivanje samo uz šminku

Današnji trendovi pored večno mladog i zategnutog lica traže i da su ona propisno našminkana. Zahvaljujući tome, proizvođači make upa razvili su celu paletu proizvoda za ‘oslikavanje” kao i prikrivanje svih nedostataka na licu. Kod korišćenja make upa, važno je da ne preterate s njegovim nanošenjem kako bi vaša koža, mogla da diše. Ipak u nekim situacijama make up može uistinu stvoriti iluziju savršene lepote i mladosti. U videu na vrhu teksta pogledajte kako je sedamdesetjednogodišnja Kolin za 60 sekundi, od neugledne babe transformisana u glamuroznu damu.

FOTO: Colleen Heidemann Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar