Ivana Simić iz Beograda osvaja blefaroplastiku

16-10-2020
Featured Video Play Icon

Dobitnica nagradnog konkursa ”Osvoji blefaroplastiku i podmladi svoje oči za deset godina” je četrdesetogodišnja Ivana Simić iz Beograda, koja problem s opuštenim gornjim kapcima ima još od mladih dana

Četrdesetogodišnja Ivana Simić iz Beograda je majka osmogodišnjaka , koja je problem s opuštenim gornjim kapcima uočila još dok je bila devojka. Godine su donele svoje, a kapci su se još više opustili, tako da Ivana često izgleda veoma umorno i nenaspavano iako to nije:

”Stalno izgledam umorno, otečeno. Nikada na oči ne stavljam senku ili eyeliner jer nema svrhe, ništa se ne vidi i sve se preslika. Smatram da mi takav izgled dodaje godine, i da bi mi operacija pomogla da ih skinem sa lica, da budem lepša, mlađa i zadovoljna. Kapci su mi ovakvi oduvek, i zaista imam snažnu želju da ih nemam više”, napisala je Ivana u svojoj prijavi i osvojila blefaroplastiku.

dr Nataša Popović – specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Šta je na pregledu Ivani rekla dr Nataša Popović – hirurg koji će obaviti blefaroplastiku , i hoće li doktorka zaista uspeti da skine s njenih očiju deset godina, pogledajte u videu na vrhu teksta. Svim učesnicima konkursa, zahvaljujemo na prijavama.

Foto: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar