Dermapen terapija mikroiglicama, nadjačala tretmane dermarolerom?

04-08-2017
Featured Video Play Icon

Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasan  nehirurški metod za uklanjanje bora i ožiljaka. Tretmani sa mikroiglicama podstiču  proizvodnju kolagena i regeneraciju  kože, te smanjuju izraženost ožiljaka i strija, istovremeno omogućujući dubinsku apsorpciju aktivnih nutrijenata (mezoterapiju). 

Dermapen tretman je dobar način za podmlađivanje kože prirodnim putem.  Ova terapija potpuno je sigurna, bez ikakvih  kontraindikacija ili bilo kakvih, do sada poznatih komplikacija.  Deluje na način da ubodi koje uradi aparat, podstiču kožu na obnavljanje ,  peglajući bore, strije i ožiljke,  uz dodatni  efekat zatezanja .

Za razliku od drugih proizvoda sa mikroiglicama poput dermarolera,  Dermapen ima precizan vertikalni ugao uboda koji pruža ravnomerniji i sigurniji metod, posebno kod tretiranja  teško dostupnih mesta (oko očiju, nosa i usana) uz daleko veću efikasnost . Radi toga je tokom tretmana minimalizovana bol i neugoda.

Mikroiglice sa podesivom dubinom uboda pod uglom od 90 stepeni,  izazivaju površinsko oštećenje kože koje podstiče njenu obnovu. Stimuliše  se stvaranje kolagena u fibroblastima – ćelijama koje su zaslužne za proizvodnju estencijalnih  supstanci  potrebnih za zarastanje i podmlađivanje  kože.

Za prve rezultate, potrebno je  najmanje 28 dana, a efekat  zna da potraje, i do dve godine nakon urađenog  tretmana.

FOTO: Dermapen.com

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar