Dobitnik korekcije klempavih ušiju, pokazao doktorki šta je beatbox

23-02-2021
Featured Video Play Icon

Dobitnik korekcije klempavih ušiju, desetogodišnji Petar Vukašinović iz Beograda ,obavio je prvi pregled kod dr Nataše Popović te dobio termin svoje operacije. Osim toga, iznenadio je doktorku svojim beatbox talentom 

Obavljen pregled i zakazana operacija

Nakon što ga je otac Milan prijavio na nagradni konkurs u kom je osvojio besplatnu korekciju klempavih ušiju, desetogodišnji Petar Vukašinović iz Beograda, krenuo putem svoje transformacije. Posetio je ordinaciju dr Nataše Popović – specijalistu plastične, rekonstruktivne i plastične hirurgije koja je obavila prvi pregled na malom pacijentu: ”Petar ima klempave uši koje ćemo svakako operisati…i ono što je bilo interesantno na pregledu videti a to je, da li su hrskavice ušnih školjki, mekane ili tvrde? Zakazali smo termin operacije i Pero će uskoro dobiti lepe uši kakve želi,” kaže dr Popović.

Beatbox oduševio dr Natašu

Tokom samog pregleda Petar je otkrio doktorki kako ima poseban hobi a to je beatbox. ”Volim beatbox i to mi je hobi. Doktorka nije znala šta je to pa sam joj odlučio pokazati. Na vašem snimanju mi je bilo malo teže izvesti nastup jer uvek beatboxam sa velikim mikrofonom.”, rekao je Petar. ”Moram priznati da nikada nisam imala ovakav nastup u ordinaciji , ali sam oduševljena . Ja i Pero smo već sjajan tim i ne sumnjam da ćemo do kraja makeovera videti još koji njegov performans”, zaključila je dr Nataša Popović.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar