Dr Dinko Kaliterna: Laserskom lipolizom uništavam celulit i podižem zadnjicu za 15 minuta!

30-09-2017
Featured Video Play Icon

Dermatolog dr Dinko Kaliterna, godinama na pacijentima primenjuje razne metode za eliminisanje celulita – bolesti vezivnog tkiva koje buja.  U svom radu najefikasnije  rezultate u borbi sa ovim , uglavno ženskim problemom pokazala je laserska lipoliza, smatra dr.

dr Dinko Kaliterna , dermatolog i vlasnik klinike Poliderma

‘’Za tretman laserske lipolize koristi se posebna igla – kanila, koja kontrolisano zagrejava tkivo ispod kože u svrhu njenog zatezanja.  Na taj se način u kontrolisanim uvetima oštećuje vezivno tkivo što podstiče razvoj novog kolagena uz jak efekat zatezanja.’’, kaže dr Kalterna.

‘’Što se tiče masnih čelija, one se unište i izluče iz tela.  Tretman je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji, a za rezultat je obično dovoljan jedan poset klinici.  Ono što posebno veseli pacijente jest da nema oporavka niti modrica.

‘’Ova neinvazivna intervencija uništava celulit i podiže te oblikuje zadnjicu  uz uklanjanje jahaćih hlača. Po želji se istovremeno  mogu ukloniti celulit na boku i na stražnjoj strani bedra te masni jastuci sa unutarnje strane prepona. Rezultati su trajni. ‘’, zaključuje  dr Dinko.

Pacijentkinja pre i posle laserske lipolize.

Kako se topi celilut i podiže zadnjica , pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar