Dr Jasmina Lalošević: revitalizacija kože nakon karantina

27-05-2020
Featured Video Play Icon

Period karantina uticao je i na našu kožu, koja sada traži preko potrebnu hidrataciju i revitalizaciju. Više o tome, kao i o ostalim tretmanima za poboljšanje izgleda tela, otkriva dr Jasmina Lalošević, spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu 

Nephodna hidratacija i revitalizacija kože

”U periodu izolacije koža je, da kažemo – patila, tako da joj je potrebno i kiseonika i vlage i sunca, svetlosti… Svakako bih preporučila da se primeni neki od tretmana koji bi napravio dobru hidrataciju kože. Neki tretman sa kiseonikom svakako dolazi u obzir – koji bi dao jedrinu i malo podigao te ćelije. S druge strane, onima koji su već navikli da upražnjavaju nešto od mezoterapijskih koktela, svakako vas opominjem da je vreme za vitaminske bustere. Naravno, tu su i hijaluronski fileri i botoks. Prošlo je 2 meseca pa se približavamo periodu kada ih je možda potrebno ponoviti.”, pojašnjava dr Jasmina Lalošević.

Tretmani tela za mršavljenje i zatezanje kože

”Kada govorimo o telu, leto stiže ako već nije uveliko i stiglo, tako da osim što rešavamo problem viška kilograma koje smo negde u ovom periodu, pretpostavljam – nabacili, nije zgoreg uz pojačanu fizičku aktivnost odraditi i neki od anticelulit tretmana, ili prosto tretmana za mršavljenje koji su nam na raspolaganju u estetskim centrima. Osim tretmana koji doslovno bomarduju masne ćelije, u ponudi imamo i one koji zatežu kožu, tako da se bez problema i straha možete pojaviti na plaži u top formi. Spomenula bih i tretman trajne epilacije neželjneih dlačica, za sve one koji to već nisu uradili” – zaključuje dr Lalošević.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar