Povećanje usana za 60 sekundi pomoću vakuma

29-05-2020
Featured Video Play Icon

U poslednje vreme, društvene mreže su preplavljene oglasima uređaja za povećanje usana koji deluju na principu vakuma. Tretman traje samo 60-120 sekundi, nakon čega usne postaju punije tokom narednih sati. Cena uređaja je oko 2500 RSD 

I pumpica za postizanje erekcije radi na istom principu 

Uređaji koji podstiču cirkulaciju i utiču na povećanje volenena određenog dela tela pomoću vakuma, zapravo nisu nikakva novost na tržištu. Iako će vam se činiti komično, sličan uređaj postoji u obliku vakumske pumpe koja već decenijama služi za lakše postizanje erekcije kod muškaraca. Oba deluju na istom principu, samo što u slučaju aparata za povećanje usana , proizvođač navodi prilično dugo trajanje efekta do čak 8 sati, na šta smo pomalo skeptični.

Instant efekat za cenu od 2500 RSD

Aparat za povećanje usana JuvaLips, radi pomoću 2 električne baterije i sve što je potrebno jest da ga uključite i prislonite na usne te pustite da deluje ( odnosno da usisava usne)  tokom 60- 120 sekundi. Rezultat će biti vidljiv odmah, iako kao što smo i rekli, sumnjamo u samu dužinu efekta. Metoda je, kako navodi proizvođač, potpuno prirodna i daće vam momentalne rezultate. Ovaj uređaj se na srpskom tržištu može nabaviti po ceni od oko 2500 RSD.

pre i posle upotrebe uređaja JuvaLips

Vakum deluje momentalno a hijaluron tokom 6-12 meseci 

Brojne bjuti blogerke širom sveta,  isprobale su ovaj aparat. Testiran je čak i  u čuvenoj emisiji The Doctors, a lekari su se složili da daje željeni rezultat. Međutim, loša strana ovog novog trenda je što se mora neprestano ponavljati, a naša procena je, da to nije svakih 8, već sat vremena. To ponekad i nije tako jednostavno, pogotovo ako ste u društvu ili na nekom događaju, na kojem ne možete toliko često da usisavate usne ne bi li one bile veće. Kako biste izbegli te probleme, trajnije rešenje je hijaluron čiji efekat će traje od 6-12 meseci.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar