Džasmin Tuks: najlepše lice 2022.

07-01-2023

 Američka stranica TC Candler i panel nezavisnih kritičara i ove su godine birali  top 100 najlepših lica, a pobednica  u 2022. je bivši model i anđelica Viktoria’s Secreta,  Džasmin Tuks

Lepotica sa potencijalom prve dame Ekvadora

31-godišnjoj Amerikanki iz Kalifornije ovo nije prva titula, a na Fashion weeku u Njujorku je već ranije ušla u izbor Top 10 modela. Za Victoria’s Secret je radila  od 2012. , a od 2015. je i zvanično postala njihovom anđelicom. Džasminine prve kampanje bile su za UGG Australia i GAP, a pojavila se u raznim izdanjima časopisa Vogue. Amerikanka ima 6.6 milijuna pratioca na Instagramu, i u braku je s  Huanom Davidom Borerom, sinom ekvadorskog potpredsednika Alfreda Borera.

Jasmine sa suprugom Juanom

Izbor najlepšeg lica obuhvatao 160 000 slavnih

Ovo takmičenje podrazumeva izbor 100 najlepših lica od približno 160.000 slavnih osoba iz preko 50 zemalja. “Na listu se uvode nova lica i zemlje svake godine. Nezavisni kritičari pretražuju uzduž i popreko, slušajući milione predloga koje je javnost iznela u proteklih nekoliko decenija, a zatim sastavljaju listu koja predstavlja moderan ideal svetske lepote. Estetska savršenost samo je jedan od kriterijuma. Gracioznost, elegancija, originalnost, odvažnost, strast, klasa, staloženost, radost, obećanje, nada… sve ovo je utelovljeno u lepom licu”, objasnili su organizatori.

Ko se još našao na TOP 10  listi najlepših lica?

Među top 10 u 2022. našlo se nekoliko zanimljivih i manje poznatih imena, poput tajvanske pevačice Tzuyu (10. mesto), izraelske manekenke Yael Shelbije (7. mesto) i ruskog modela Dashe Taran (4. mesto). Na trećem mestu našla se tajlandska reperica Lisa, a na drugom korejsko-američka pevačica Nancy Jewel McDonie.

Drugoplasirana Nancy Jewel McDonie

FOTO: Instagram Jasmine Tookes

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar