Scrotox: injekcijama botoksa do većih testisa bez bora

05-01-2023

Botoks je godinama pravi hit među ženama, ali izgleda i da sve više muškaraca voli da se “druži” sa botoksom i odlazi na botoks tretman za, verovali ili ne – testise

Korisna nuspojava tretmana  – pojačana osetljivost

Tretman je nazvan scrotoks po skrotumu, kožnoj vrećici u kojoj su smešteni testisi, a muškarci mu se podvrgavaju jer žele da smanje bore na testisima i da ih učine glatkim i većim. Korisna nuspojava jeste ugodniji seksualni život jer, kako kažu stručnjaci, tretman botoksom čini ovu zonu kod muškarca mnogo osetljivijom.

Efekat naglašenih testisa traje 3-4 meseca

Dr Džon Mesa, plastični hirurg koji je izveo više ovakvih tretmana na muškarcima, kazao je za Men’s Health da je postupak vrlo jednostavan, a efekt ”naglašenih testisa” trebao bi da traje naredna tri do četiri meseca.”Oni koji se jednom podvrgnu ovom tretmanu žele da ga ponove čim efekat botoksa počne da popušta”, dodao je poznati stručnjak.

Ipak, ukoliko planirate potomstvo, nemojte ići na ovaj tretman. Istina je da će vam testisi izgledati veće, ali to ne znači da ćete biti i plodniji. Naprotiv, može da se dogodi i da smanjite broj spermatozoida.

FOTO: arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar