Povećanje malih ili nejednakih testisa pomoću implantata

15-04-2022

Stiglo je rešenje za sve muškarce koji misle kako im je skrotalno područje premalo, pogrešno oblikovano, deformirano ili neprirodnog izgleda. Implanti za povećanje testisa pružaju rezultat prirodnog izgleda uz dodatnu veličinu. Ovi implanti su dizajnirani tako da omoguće kozmetičko poboljšanje uz jačanje samopouzdanja

Implant u obliku čašice za testise

Dr. Džejms Elist – čuveni urolog sa Beverli Hilsa je razvio revolucionarni, patentirani ‘testisni’ implantat ,osmišljen kako bi poboljšao kozmetički izgled muških testisa. Implant je izrađen je od propusnog silikona i ima konkavni uložak, u kom se postojeći testis može ugodno odmarati nakon umetanja.

James J. Elist, dr Med, se specijalizovao za urologiju, posebno za impotenciju, mušku seksualnu disfunkciju i neplodnost. Ujedno je i autor brojnih knjiga na ovu temu

Veći testisi uz prirodan izgled

Implantat je pričvršćen na Tunica Vaginalis, tanku zaštitnu membranu koja okružuje testis. Ugradnjom Elist implanta može se udvostručiti veličina postojećeg testisa, i poboljšati prirodni izgled postojećeg testisa. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. Detaljan popis mogućih komplikacija, rizika, koristi i alternativa, biće potpuno razmotren pre same operacije.

Proširenje testisa uz povećanje penisa

Uz ovu operaciju, pacijenti se istodobno mogu podvrgnuti i povećanju penisa. Mnogi pacijenti odabiru ovu opciju kako bi osigurali prirodan i poboljšan izgled genitalnog područja. Intervencija se obavlja uglavnom hirurškim putem ali isto tako i neinvazivno , pomoću hijaluronskih filera, koji daju veći obim penisa. Postoji čak i tretman botoksom za peglanje kože na testisima.

FOTO: dr James J. Elist- oficcial web site

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar