Fractora tretman: primena radiofrekvencije u postizanju liftinga kože lica

13-04-2019
Featured Video Play Icon

Tretman aparatom Fractora je jedan od načina za zatezanje kože i alternativa je hirurškom liftingu. No za razliku hirurškog liftinga čiji je rezultat trajan, ova metoda se mora ponavljati kako bi bila efikasna 

Na koji način deluje ova metoda?

Lokalizovano, strogo dozirano zagrevanje tkiva, uzrokuje remodeliranje postojećih kolagenih vlakana, istovremeno ubrzavajući sintezu istih, čime se postižu dugoročni i ubedljivi rezultati u zatezanju kože. Uređaja se omogućava produženo izlaganje toploti, a ugradjeni bezbednosni mehanizmi omogućavaju produženo dubinsko dejstvo i efikasnost bez bojazni od povredjivanja površine kože.

Lice i vrat

Ovim tretmanom se uspešno  tretira  koža lica, a posebno deo oko donje vilice i vrata.  Pomoću ove metode se takođe tretiraju  zona čela, bore oko očiju, gornji i donji kapci, nazolabijalne bore, obrazi, zona oka usana…Ukoliko se tretman radi redovno,  postiže se konturiranje i zatezanje kože, sa mnogo manje vidljivim finim linijama i borama.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučuje se serija od 4-8 tretmana, jednom nedeljno. Kod pacijenata sa blago opuštenom kožom, može se postići poboljšanje i sa manje tretmana i uz duži period izmedju dva tretmana.  Ipak, pristup svakom pacijentu je individualan, pa je samim tim procena stručnjaka neophodna.

FOTO: Arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar