Gledajte i ne verujte: ova lepotica ima 71 godinu i ozbiljno razmišlja da postane majka

17-12-2017
Featured Video Play Icon

Baka iz Turske otkrila je tajnu svog zapanjujuće mladolikog izgleda, a to je ni više ni manje nego uživanje u kebabima. Osim toga,  ova 71 godišnja pevačica ima neverovatnu želju , da uskoro postane majka. Radi toga se već konsultovala sa nekim američkim i indijskim dokrorima. 

Ajda Pekan (71) razgovarala je s lokalnim medijima i otkrila kako je unatoč dubokoj starosti uspela da zadrži mladalački izgled. Uz redovne vežbe, anti-aging spa tretmane i pokoju estetsku operaciju grudi, za njen izgled je kaže,  zaslužna i zdrava ishrana.

” Uvek pazim na to šta jedem. Ne mogu reći da sebi nešto uskraćujem. Volim kebab i ribu. Svako jutro popijem čašu vode u kojoj pomešam đumbir, limun i med. Jednostavno ne mogu da zamislim život bez vode. Pored toga mnogo šetam a sport je uz genetiku jako važan da ostanete u formi, ” izjavila je Ajda.

Iako nikad nije htela biti uzor ženske lepote, uvek se brinula za telo. Ajda je pevačica, izuzetno poznata u Turskoj, a svoju je zemlju predstavljala na Evroviziji 1980. Na oblinama koje krase njeno telo kao i na  crtama lica , mogla bi slobodno da joj pozavidi svaka tridesetogodišnjakinja.

Bez obzira na svoje zrele godine, pevačica ima neverovatnu želju. Naime, izjavila je kako ozbiljno razmišlja da postane majka. Neimenovani izvor ispričao je lokalnim medijima kako je Pekkanova  već obavila konsultacije sa doktorima iz Amerike i Indije.

Kako ova prelepa ”baka” izgleda uživo, možete da pogledate u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar