Gvinet Paltrou svakodnevno pije ”seks prašinu”, a na održavanje mladolikosti mesečno troši 1,418000 RSD

25-06-2018

Gvinet Paltrou je poznata, osim po svom umetničkom talentu, i  po tome što veoma pazi na svoj izgled.  Ali cena njene  lepote nipošto nije mala.  Naime ,  glumica mesečno troši čak 14.000 dolara na različite preparate, tretmane i posebnu ishranu kojom održava mladolikost.

Seksualna prašina umesto botoxa

Gvinet započinje dan smutijem “seks prašina”, koji košta “samo” 30 evra po šoljici, a uključuje kakao, peruansku maku i vrstu sušenih bobica iz severne Kine poznatu kao “schisandra”. Upravo “seks prašina” trebala bi da pomogne da joj koža ostane sveža i zategnuta i bez botoksa.

2000  godina stara voda  iz okeana za negu kose 

Uz redovne posete frizeru i skupocene tretmane, Gvinet neguje svoju kosu “Depsea” morskom vodom. Reč je o vodi “izvađenoj iz najdubljih delova okeana” gde je “netaknuta čekala više od 2.000 godina” – samo da bi, za oko 30 evra po bočici, završila na glavi slavne glumice.

Voćnim piligom do savršenog dekoltea 

Savršen dekolte Gvinet održava “uradi sam” pilingom od svežeg voća, a njena omiljena kombinacija uključuje pomorandžu, jabuku, limun i ulje borovnice.

Ubodima pčela do mladolikosti

Uz sve navedeno, slavna glumica je priznala i da rado isprobava nove metode održavnja mladolikosti. Tako je isprobala i “terapiju ubodima pčela“, za koju je rekla da je bila veoma bolna, ali delotvorna. ”Kao zamorče sam, stalno isprobavam nove stvari i otvorena sam za sve”, zaključila je Gvinet.

View this post on Instagram

G. Label ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

FOTO: Pexels / Instagram / Giphy

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar