Jane Fonda ne bi mogla da u 80. izgleda tako savršeno bez pomoći estetske hirurgije i medicine

24-10-2017
Featured Video Play Icon

Ona je slavna filmska diva, feministkinja, politička aktivistkinja, kraljica fitnesa i aerobika i jedna od najkontroverznijih i najnezavisnijih žena Holivuda. Iako u decembru puni osamdeset godina, Jane je na nedavno održanoj dodeli nagrada Emmy zasjala i iznenadila mnoge svojim mladalačkim izgledom u kojem su joj neupitno pomogle i čari estetske hirurgije i medicine.  Pogledajte kako je izgledala tokom intervju koji je dala za kanal ET.

Jane Fonda je prešla put od seks bombe “Barbarele”, preko antiratnog, levičarskog i feminističkog aktiviste krajem 60-ih i tokom 70-ih godina, do kreatora visokotiražne video kasete sa vežbama aerobika.

Osvojila je dva “Oskara”, a Filmsko društva Linkolnovog centra u Njujorku dodeljujući joj nagradu za životno delo 2001. godine, okarakterisalo ju je kao “jednu od najsjajnijih i najstrastvenijih filmskih glumica”. “Zlatnu palmu” Kanskog festivala za životno delo dobila je 2007. godine.

No bez obzira na talenat, šarm i vitalnost kojom pršti iako uskoro ulazi u devetu deceniju života,  Jane Fonda često je i bila misterija dobrog izgleda. Svi su znali da ona svakodnevno vežba i kraljica je aerobika no da li je zaista samo uz pomoć sporta mogla to postići?Sudeći po njenoj snimci sa nedavno održane  dodele nagrada  Emmy,  Jane je nesumnjivo uradila neke od estetskih korekcija. Svojom pojavom zasenila je, složićete se i nekoliko decenija mlađe koleginice.

Glumica ne voli javno govoriti o intervencijama kojima se podvrgla. Ipak tokom jednog intervjua , dala je naslutiti da joj estetska hirurgija nije strana  i nakon toga odbila da dalje priča na tu temu.

Ukoliko uporedimo njene stare fotografije i snimke videćemo da je intervencija urađena na gornjim kapcima a s obzirom na njene godine i zategnutost kože , mogli bi da zaključimo kako je za to zaslužan facelifting.

Pretpostavlja se i da su za bolji krajnji rezultat korišteni fileri kako bi se konturisalo lice.  Takođe i njeni zubi su potpuno redizajnirani u odnosu na pre.  Pogledajte video na vrhu teksta i prosudite sami.

 

FOTO: Screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar