Kako do savršene kože na zadnjici?

27-03-2022

Savršena zadnjica zahteva ne samo dobru siluetu već i perfekciju izbliza. Ona mora da bude bez celulita, bubuljica i strija. Saznajte kako da dođete do tog cilja.. 

Bubuljice

Baš kao što znaju da izađu na licu ili nekom drugom delu tela, bubuljice možete da dobijete i na zadnjici. Zapravo, gde god na koži postoje folikuli dlaka, pa i onih najsitnijih, mogu da nastanu bubuljice. Krema s peroksidom trebala bi  da ukloni bakterije koje uzrokuju upalu, a ako se bubuljice ne smire, doktor će vam prepisati antibiotike. Savet – redovna higijena.

Strije

Ako imate genetsku predispoziciju ili ste već dobili strije, teško da ćete ih se moći rešiti. Iako laseri uglavnom uspešno deluju na strije, ponekad čak ni oni, a ni kreme ne uspevaju da ostvare zadovoljavajuće rezultate. Najvažniji je savet, ne dopustiti velike varijacije u težini.

Celulit

Najuspešnije ga se možete rešiti čestim vežbanjem , uravnoteženom ishranom bez puno šećera i redovnim unosom tećnosti. Anticelulitne kreme na bazi kofeina također mogu doprineti lepšem izgledu kože. No svakako izvrsne rezultate u borbi sa celulitom daju i neki neinvezivni trertmani poput med contoura, venus legacy i ostalih…

FOTO: arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar