Kako izgleda tretman i efekat Botoxa?

25-07-2023
Featured Video Play Icon

Ana Filipović iz Beograda, javila nam se sa zanimanjem za Botox ali i strahom od istog – radi efekta zaleđenog lica. Dr Mihaila Jakšić ju je uverila u suprotno i uklonila duboke bore s njenog čela kao i oko očiju

Zanimanje za Botox ali i strah od zaleđenog lica

”Moj razlog zašto sam se obratila portalu Estetic je zato što nikada nisam imala iskustva sa Botoxom a to je nešto što oduvek želim, naravno sa godinama…ali veliki strah je u meni pristutan, iz razloga što sam videla jako ružna iskustva drugih žena, odnosno korisnica Botoxa”, rekla je Ana Filipović iz Beograda, pre samog tretmana botulinom toksinom kod dr Mihaile Jakšić , spec za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Botox efikasno briše bore na čelu i oko očiju

”Na Aninim licu vidimo da već ima memorijske bore, ne samo dinamične već su prisutne i te memorijske bore, horizontalne na čelu, između obrva i tzv bore smejalice oko očiju. Razlog zašto je naša pacijentkinja toliko čekala da uradi ovaj tretman je to što se bojala da će dobiti zamrznut izgled -tzv frozen look i da neće imati mimiku. To apsolutno nije tačno jer kada se Botox uradi adekvatno, možete samo dobiti efekat podmlađivanja a ne zamrzavanja. Tretman Botoxom traje samo nekoliko minuta, skoro da je bezbolan a rezultate ćemo videti za 10-15 dana”, objasnila je dr Mihaila Jakšić.

Nema više straha, samo podmlađeni izgled

Nekoliko dana nakon tretmana, posetili smo Anu kako bi se uverili u delovanje botoxa. Bore na njenom čelu i oko očiju su  nestale a ona nije krila zadovoljstvo rezultatom: ”Moj najveći strah da ću imati to zaleđeno lice, potpuno je kao što možete videti iz priloženog – nestao, zato što sam stvarno radila sa profesionalcima i rezultat je krajnje zadovoljavajući, odnosno ja sam oduševljena. Hvala na svemu”, zaključila je Ana.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar