Španska voditeljka ugradila čip za podmlađivanje u zadnjicu

21-07-2023

Španska voditeljka je u zadnjicu ugradla čip koji deluje poput hormonske terapije i ublažava simptome menopauze. Čip  između ostalog, podstiče i proizvodnju kolagena te utiče ne samo na kožu već i kosti brade i jagodica 

Mladolika na pragu sedme decenije

Čuvena španska voditeljka Elza Anka (57) odlučila je da po svaku cenu zadrži mladolik izgled na pragu sedme decenije. Pored uobičajenih načina kao što je zdrava ishrana, vežbanje i poneka estetska korekcija, izabrala je i metodu protiv starenja, koja je sve popularnija u svetu. Ugradnju čipa za podmlađivanje i uspostavu hormonalnog balansa.

FOTO: Ilustracija

Ugradnja čipa za podmlađivanje u zadnjicu

Nije tajna da izgled žene koja zađe u zrele počinje da se menja nakon ulaska u menopauzu i opadanja ženskog hormona estrogena. Elza je rešila da i tome stane na put ugradnjom specijalnog čipa u zadnjicu. Čip postepeno oslobađa estrogen, što pomaže u uspostavi hormonalnog balansa kao u mladosti. Sama intervencija košta 320 dolara, ali malo ko govori o nus pojavama.

U početku je bila ”mrtva od struka naniže”

Elza kaže da je efekte čipa osetila dve nedelje nakon ugradnje ali ne onako kako je očekivala: ”Primetila sam efekte posle 15 dana. Osećaš se pomalo mrtvo od struka naniže, pa oživiš” rekla je za španski Fokus TV, a prenosi britanski San.  Stručnjaci tvrde da je ovaj čip isto što i hormonske pilule, samo što pacijent ne mora da razmišlja kad treba da ih popije, budući da  čip postepeno i u tačno određenoj dozi ispušta estrogen.

FOTO: Elsa Anka Instagram 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar