Klinike u Londonu nude nehirurški fejslifting prema merama zlatnog preseka i ispeglanim slikama s Instagrama

27-06-2018

Klinika Phi samo je jedna od čuvenih londonskih ordinacija lepote, koja nudi jedinstven tretman nehirurškog faceliftinga. Izvodi  se pomoću hijaluronskih filera, mera zlatnog reza i ispeglanih fotografija klijenata s Instagrama

Šta je zlatni presek? 

Zlatni presek je proporcija, geometrijski odnos dve dužine. No, to nije nasumičan odnos, nego vrlo specifičan odnos kog nalazimo uvek iznova u ljudskom telu, u prirodi, svuda! Nazvan je zlatnim upravo zato što stvara savršen sklad i lepotu.  Ipak, zlatni presek je poseban po tome što levom stranom mozga (racionalnom i objektivnom stranom) shvatamo njegovu preciznost, dok istovremeno desnom stranom mozga (kreativnom i maštovitom stranom) upijamo njegovo suptilno značenje i lepotu, što izaziva duboko divljenje, pa čak i osećanje svetosti.

Savršenom proporcijom lica do željenog ideala 

Na osnovu matematičkih principa Phi (inače poznatog kao Golden Ratio odnosno zlatni presek)   razvijena je nova vrsta  nehirurškog fejsliftinga. Tokom istorije se pokazalo da je postizanje zlatnog preseka ključ za božansku proporciju, pa je to saznanje iskoriščeno je za veliki efekat u umetnosti i arhitekturi. Jednostavno rečeno,  prelepo i super simetrično lice je ono po Phi merama . Upravo tu činjenicu iskoristila je luksuzna londonska Phi klinika kako bi ulepšala svoje pacijente .

Pacijentkinja pre i posle tretmana hijaluronskim filerima Juvéderm ( ILUSTRACIJA)

Formula lepote: hijaluron, zlatni presek i slika s Instagrama 

U pomenutoj klinici koja se nalazi u britanskoj prestonici, Dr Patel primenjuje Pfi formulu koja kao temelj svoje procedure uključuje i ”ispeglane” fotografije klijenata s njihovih Instagram profila. One naime služe kao vodić za novi podmlađeni izgled.  Glavni materijal za postizanje nehirurškog fejsliftinga  su hijaluronski fileri pomoću kojih lekar konturiše lice u željenom pravcu. Naravno uz sve navedeno ide i formula za zlatni presek kako bi vaše lice postalo u stvarnosti onakvo kakvo  je do sada izgledalo, samo pomoću filtera na instagramu.

Zlatni presek

FOTO: Giphy / Juvederm official/ Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar