Luksuzan tretman lepote: zlatna maska pod električnim naponom

19-12-2021

The Talise Ottoman SPA u Dubaiju, nudi luksuzan tretaman lepote za 695 000 RSD. On uključuje i zlatnu 24K masku koja je pod električnim naponom , čime se stimuliše regeneracija kože vašeg lica. Sve to začinićete šampanjcem i kavijarom…

The Talise Ottoman SPA

Lepota pod električnim naponom

Tretman ima za cilj podsticanje proizvodnje kolagena i elastina. Prvo se na kožu nanese poseban serum a potom i zlatna maska koja je pod elektičnim naponom.  Zlato provodi jone koji stimulišu rast ćelija bazalnog sloja, regenerišu čvrste ćelije kože i pružaju efekat zatezanja.

Klijenti se osećaju ushićeno

”Terapija lepote započela je hidratantnim čišćenjem i pilingom na licu. Osećaj je bio veoma kremast. Zatim su mi stavili zlatnu masku  koja je uključena u struju. Moje desni i zubi sada se osećaju sjajno”, kazala je Rachel koja se podvrgla ovom tretmanu. Terapeuti dodaju da se nakon ovog tretmana svi klijenti osećaju ushićeno.

Nakon elektro terapije , šampanjac i kavijar

Pored maske dobijate i “arapski zlatni hamam” i kupku od ružinog ulja u hidromasažnoj kadi.  Potom će vas otpratiti u privatni apartman, gde ćete se prepustiti šampanjcu i kavijarskom ručku. Oni koji imaju dovoljno sreće da učestvuju u ovom luksuznom tretmanu,  takođe će dobiti i Margiove  premium poklon kese sa proizvodima.

The Talise Ottoman SPA

”Ovo je bilo pravo električno iskustvo, potpuno je za razumeti zašto košta 7000 dolara”, zaključila je Rachel.

FOTO: Screenshot / The Talise Ottoman SPA

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar