Madonino novo lice je rezultat hirurgije

26-08-2021

Ovog meseca Madonna je proslavila  63. rođendan ali i iznenadila brojne fanove svojm novim izgledom. Iako u sedmoj deceniji života, kraljica popa sada izgleda poput devojke

Madonna pre svih intervencija

Bila je diskriminirana zato što je stara

Svet je stao na Madonninu stranu kada je pred 60. rođendan otvoreno govorila o age diskriminaciji, te kako je kažnjavana zboje svoje dobi , ali samo dve godine kasnije, poklekla je pred pritiskom sredine te otkrila svoje novo ultramladalačko lice. Ali pre nego što se odlučila na ovu promenu, Madonna je jedno vreme ”peglala bore” pomoću hijaluronskih filera, no njihova prekomerna upotreba učinila je njeno lice podbulim i pomalo neprirodnim . To stanje poznato je kao ”pillow face” ili lice poput jastuka. Shvativši da je manje više, pop zvezda je smanjila upotrebu hijalurona i neko vreme negovala prirodniji izgled.

Prekomerno korišćenje filera, dalo joj je ”pillow face”

Samo dobar fejslifing može postići ovakav rezultat

Međutim, pevačica se nedavno pojavila potpuno podmlađena, što je podstaklo i nagađanja kako je tu evidentno reč o dobrom radu estetskog hirurga. Ukoliko pogledamo Madonnine stare fotografije, videćemo kako je opuštenost lica potpuno nestala. Ono je potpuno zategnuto kao i podvaljak a konture su veoma izražene i jasne. Takve karakteristike ima lice mlade žene od tridesetak godina, a efekat koji je postignut može se dobiti samo pomoću dobro isplaniranog fejsliftinga.

Potpuno podmlađena Madonna

Korekcije kapaka i podizanje obrva za potpuni sjaj

Ukoliko pogledamo oči pop dive, uočićemo  kako su i one potpuno podmlađene. Viškovi kože na gornjim i donjim kapcima su nestali i verovatno su uklonjeni pomoću blefaroplastike čime je dobijen otvoren i mladalački pogled. Moguće je, da je urađena i kantopeksija kako bi se dodatno ulepšali i podigli uglovi očiju. Naglašena senzualnost postigla se podizanjem obrva, dok su usne blago uvećane pomoću hijalurosnskih filera, koji je, pretpostavljamo,  korišten i za postizanje diskretnog volumena lica u predelu jagodica.

Čini se kako je Madonna doživela pravu renesansu a svojim vizualnim preporodom još je jednom dokazala status neponovljive kraljice  popa.

FOTO: screenshot Instagram Madonna 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar