Makeover: tretman fotorejuvenacije

20-01-2023
Featured Video Play Icon

Dobitnica makeovera,  koji je organizovao portal Estetic i MSF Pharm – Jelena Barac, krenula je sa svojom transformacijom. Prva stanica na putu do lepšeg izgleda, bila je Medisimo klinika gde je podvrgnuta najnovijem laserskom tretmanu fotorejuvenacije

Neinvazivno podmlađivanje u šestoj deceniji

Započela je preobrazba pedeset trogodišnje Jelene Barac iz Beograda, koja nije skrivala oduševljenje i uzbuđenje zbog osvojenog makeovera: ”Moram da se pohvalim, dobitnica sam ove predivne nagrade koju svaka žena samo može da poželi u životu, a to je makeover. Ne mogu biti srećnija što ću nekako svoje lice u 53. godini podmladiti ili makar osvežiti i uživati.” Na putu do podmlađenog izgleda, Jelena je posetila kliniku Medisimo gde je prvo obavila pregled kože kod dermatologa.

Vidljivi znaci fotooštećenja na koži pacijentkinje

”Nakon kliničkog i dermoskopskog pregleda smo na licu pacijentkinje ustanovili znake fotooštećenja, u vidu lentiginoznih promena kao što je solarni lentigo i popucalih končastih kapilara – telangiektazija. Zbog toga sam se odlučila za najnoviju  lasersku proceduru na Candela Nordlys”, rekla je dr Jelena Jeftić dermatolog. Reč je o tretmanu koji spada u sam vrh klase, kad je fotorejuvenacija u pitanju. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

Candela Nordlys – laser za lečenje pigmentnih i vaskularnih promena

”Tretman fotorejuvenacije podrazumeva uklanjanje benignih pigmentnih i vaskularnih promena na licu pacijentkinje. Sama procedura je minimalno invazivna za okolno tkivo, a veoma efikasna za tretman koji želimo da obavimo. Deluje na način, da se laserska energija pretvara u toplotnu i targetira melanin u pigmentnoj promeni. U pitanju vaskularnih promena targetira se hemoglobin koji se nalazi u zidu krvnog suda.  Tretman  traje 5 minuta, a veoma je bitno da pacijenti nakon procedure, koriste kreme sa visokim stepenom zaštite od sunca”, zakljuje dr Jeftić.

Nastavljamo s najnovijim antiaging tretmanima

Nedelju dana nakon tretana fotorejuvenacije,  Jelena će posetiti novu kliniku u kojoj će biti podvrgnuta tretmanu biostimulatorima kolagena kao i povećanju usana hijaluronskim filerima.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar