Manekenka uverena da je ”maca” prah zaslužan za vidno povećanje njenih grudi

18-09-2018

Manekenka Brižit Kuper nedavno je iznenadila svoje Instagram pratioce, fotografijom na kojoj su joj vidno nabujale grudi.  Uz sliku raskošnog dekoltea stajalo je je objašnjenje da je njeno iznenadno povećanje veličine korpica, od veličine C do veličine E, imalo veze sa poznatim “maca” prahom. No to joj je i stvorilo neke zdrastvene probleme

“Maca” prah se dobija od istoimene biljke koja se uglavnom uzgaja u Peruu, a  tvrdi se da povećava energiju, libido i da balansira hormone. Prah ima ukus orašastih plodova sa dodatkom karamele, a obično se dodaje u smutije i sveže deserte.

Manekenka  kaže da je isprobala “maca” prah, ali i da je primetila da ima neke “loše neželjene efekte”, pa je prestala da ga koristi pre dva meseca.  Prema pisanju sajta “wilderners.com”, ovaj prah radi na uravnotežavanju ženskih hormona i da podstiče proizvodnju estrogena. Taj dodatni estrogen pomaže u skladištenju masti u telu, posebno oko srednjeg dela tela, grudi i zadnjice.

View this post on Instagram

Another Friday rolls around ??

A post shared by Brigette Cooper (@beecooper) on

Brižit nije bila “100 odsto” sigurna da je to uzrok porasta njenih grudi, ali je mislila da je to neželjeni efekat i upozorila je korisnike praha da budu pažljivi: zimi dobijam na kilaži i puno toga obično odlazi na moje grudi… Često su umele da mi porastu na ovu veličinu. Ali, sada tokom čitaog meseca njihova veličina varira od C do E korpi. Predlažem da uzimate “maca” prah samo ako patite od neravnoteže hormona. – napisala je Brižit.

FOTO : Instagram : Brigette Cooper

 

https://estetic.rs//2017/09/14/dr-dinko-bagatin-kako-odabrati-najbolju-velicinu-i-oblik-implanta-za-grudi/

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar