Na pragu pedesete spremna za crveni tepih

15-06-2024
Featured Video Play Icon

Nakon punih šest meseci otkrili smo novo lice dobitnice novogodišnjeg makeovera. Četrdeset devetogodišnja Nataša Todorović sa Zlatibora zasijala je uz make up i dizajnersku haljinu. Dokaz da i obična žena, može postati  glamurozna dama sa crvenih tepiha

Makeover je krenuo početkom godine uz brojne intervencije

Sredinom januara, Nataša je u bolnici Colić podvrgnuta hirurškoj korekciji nosa a višak masti i viseća koža u predelu vrata, rešeni su uz pomoć liposukcije i Neck Titea.  U istoj je klinici Natašino lice zategnuto tretmanom Endolift, volumen mu je dodan pomoću 2 ml hijaluronskih filera. Dobitnici makeovera je hiruški uklonjena i bradavica sa brade.  Bore na čelu i sa strane očiju su  rešene botoksom.

Tetovirane obrve stvorile pakao, dizajner oduševio haljinom

Razlog što je makeover ovoliko dugo trajao, bile su Natašine istetovirane obrve. U klinici Una Residence  korišćen je Picoway – najjači laser na svetu za uklanjanje tetovaža.  Trebalo je gotovo pola godine da uz jedan mesečni tretman, dođemo do zadovoljavajućeg rezultata. Danas je Nataša posetila modnog dizajnera Batu Spasojevića, kako bi joj promenio stajling i odabrao savršenu haljinu za njeno veliko finale: ”Nataša fantastično izgleda i bez šminke. Vitka je i ima telo devojke. Pripremio sam za nju tri outfita ali sam se odlučio za vrtoglavo kratlku ljubičastu haljinu koja podseća na glamur iz Dinastije” rekao je dizajner.

Frizura i šminka za veliko Natašino finale

Sledilo je Natašin odlazahk u Panjović akadermiju koja se pobrinula za njenu frizuru.  ”Nataša ima jako tanku kosu kao i vidljiv izrast. Sredili smo taj izrast, nahranili kosu i blago joj istanjili vrhove’. Već sada izgfeda lepo i osveženo i s nestrpljenjem isčekujem njen finalni rezultat’, rekao je Miki Panjković stručnjak za kosu.  Poslednji detalj koji je falio njenom licu bila je šminka, koju je odradila U DNA – make up & art studiu Natašu je sredila Jovana Ikonić: ”Ovo neće biti uobičajena šminka za naše područje. ona je inspirisana Glamurom i Kanskim festivalom, pojasnila je.

Sve je baš onako, kako je želela da bude

Videvši svoj odraz u ogledalu Nataša nije skrivala oduševljenje: ”Ovo putovanje se malo odužilo ali je na kraju sve ispalo baš onako kako treba da bude. Ne mogu reći da mi je ovo promenilo život ali promena mi svakako godi, ispunjena sam i srećna.  Ne samo ja već i moja okolina”, izjavila je dobitnica makeovera. Dr Milan Colič je takođe potvrdio kako je zadovoljan rezultatom: ” Nataša je imala objektivne probleme i bila je spremna da podnese svoj novi identitet, svoj novi izgled. Mi smo se trudili da uz minimalne intervencije, postignemo maksimalne rezultate.  Rzultat vidite sami”, zaključio je poznati hirurg.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar