Nadrilekarka uhapšena u Beogradu: nudila je stomatološke i anti-aging usluge

06-03-2024

Uhapšena S.S.(48)  je osumnjičena za falsifikovanje isprave, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo. Osim lažnog predstavljanja stomatologom, nudila je u  i aktuelne tretmane za podmlađivanje.  Po nalogu javnog tužioca u Beogradu, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati

Diploma Medicinskog fakulteta iz Prištine je falsifikovana

S.S se sumnjiči da je navedena krivična dela počinila u periodu od 21.novembra 2021.godine, do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic” na Savskom vencu.  Bavila se pružanjem stomatoloških i usluga anti-aging medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije”.  Utvrđeno je da je njena diploma izdata na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Prištini – falsifikovana.

FOTO Ilustracija

U APR-u registrovala ordinaciju dentalne medicine

Osumnjičena se registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine “BV dental estetic”, sa registrovanom delatnošću “stomatološka praksa”. Bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme. Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu , ona je u prisustvu advokata osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat.

Nije negirala pružanje stomatoloških i anti-aging usluga

S.S nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge “antiage” medicine, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak – uticajem na svedoke.  U daljem toku dokaznog postupka, tužilaštvo će ispitati potencijalne oštećene kao i druge eventualne svedoke, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja, biti doneta odluka o daljem postupanju.

FOTO: Arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar