Najprodavaniji retinol na Amazonu košta 1200 dinara

26-03-2021

Najprodavaniji retinol na čuvenoj platformi za onlajn kupovinu, košta svega 10, 95 USD. Reč je o proizvodu brenda Tree of life koji uz pristupačnu cenu nudi i dobar kvalitet

Mala cena za dobar kvalitet

Retinol serum za lice i kožu, brenda Tree of life , toliko je dobro prihvaćen od kupaca da je svrstan u top pet kozmetičkih proizvoda na Amazonu. Serum je veoma nežan prema koži, a osim retinola, sadrži vitamin E i vegansku hijaluronsku kiselinu koji istodobno pružaju hidrataciju  kao i podstiču obnavljanje ćelija te smanjenje znakova starenja. Najbolje od svega je što košta svega 10,95 dolara.

Podmlađuje i leči kožu

Ovaj snažni serum na biljnoj bazi, pružiće vam glatku i ujednačenu kožu sa smanjenim znakovima starenja. Proizvod pomaže u rešavanju problema; izazvanih hormonskim poremećajima, velikih strija kao i ožiljaka od akni, a redovnim korišćenjem ukloniće i znakove starenja na rukama .

Retinol može da bude i agresivan

Ukoliko ne pratite uputstva za upotrebu, retinoidi mogu agresivno delovati na kožu, ali ako se koriste na pravi način, postaće sjajan alat u vašem arsenalu za negu kože. Prema Harvard Health Publishingu , “retinoidi smanjuju bore povećavajući proizvodnju kolagena. Takođe, podstiču stvaranje novih krvnih sudova u koži, što poboljšava njenu boju. ”

Jedina mana ovom kozmetičkom preparatu je vreme delovanja. Proizvođač navodi da se prvi rezultati, poput smanjenja bora,  vide tek nakon šest meseci, dok je za potpuni efekat potrebno 6 -12 meseci, svakodnevne primene proizvoda.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar